02/793 09 34

Ma - Vr9u - 17u30

Momenteel niet bereikbaar

Bluetens Serenity pack FR Pakket 1 stuks

3 reviews
Pakket 1 stuks
131,97
Op voorraad
131,97
Dit pakket bevat een Bluetens apparaat en al zijn accessoires samen met een een draadloze clip en bijhorende elektroden.
Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Elektrostimulatie.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Gebruik het toestel volgens de meegeleverde gebruikshandleiding.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

1 Bluetens apparaat, 1 pak herbruikbare mixelektroden (S &amp; M), 1 kabel om de elektroden aan te sluiten op de behuizing,1 USB-kabel voor het opladen, gebruikershandleiding, beschermhoesje en een drradloze clip, 2 medium elektroden (draadloos) en 1 vlinder elektrode (draadloos).

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Bluetens
Aflevervorm Pakket
Type product Hulpmiddel, toebehoren
Effect Ontspannend
Bevat Overige
Aangewezen bij Spierpijn
Geeft warmte? not available

Laatste reviews en ervaringen met Bluetens Serenity pack FR

Onlangs besteld, adviseer ik dit zeer complete pakket voor mensen die willen doen aan spierversterking en het bestrijden van chronische pijn. Zeer eenvoudig in gebruik, de applicatie is zeer intuïtief en alles wordt goed uitgelegd. De verpakking bevat de bluethooth ondersteuning die echt mooi minder draden ... de vlindervormige patch ideaal voor de cervicale, rug, ik was echt verrast door de kwaliteit van de massages, en de kwaliteit van de programma's. Bovendien is het uiterlijk erg mooi, gemakkelijk op te bergen en te vervoeren in zijn kleine zakje.

Sophie C

Oké!

Roméo

Super product vrij veelzijdig door de veelheid van acties die het biedt: pijnbestrijding, spierversterking, ontspanning en ga zo maar door. Het is zeer eenvoudig te gebruiken dankzij de intuïtieve toepassing. Ik raad dit apparaat ten zeerste aan, vooral voor vrouwen die lijden aan endometriose.

Samsha
* Vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek