02/793 09 34

Ma - Vr9u - 18u

Chat met ons

Boiron MagneNight Capsules 30 stuks

Capsules 30 stuks
13,90
Op voorraad
13,90
Voedingssupplement op basis van magnesium, citroenmelisse en polyfenolen in de vorm van capsules, draagt bij tot een kwalitatieve slaap en vergemakkelijkt het inslapen.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

MagneNIGHT®, een voedingssupplement van Boiron met een innoverende formule die je helpt om op natuurlijke wijze een rustgevende slaap te bekomen en uw gezondheidskapitaal te behouden. MagneNIGHT vergemakkelijkt het inslapen en biedt een echte herstellende slaap, dankzij de unieke werking van polyfenolen in combinatie met de synergie van citroenmelisse en magnesium. Door deze combinatie van actieve bestanddelen kan MagneNIGHT een globale werking op de slaap bieden:1. Om te ontspannen, en om zich voor te bereiden makkelijk in slaap te vallen2. De kwaliteit van de slaap verbeteren3. Beschermt en herstelt cellen die beschadigd zijn door oxidatieve stress overdag en door slaaptekort 's nachts.

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Slaapproblemen.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Volwassenen en kinderen ouder dan 12 jaar: 2 capsules per dag, 's avonds voor het slapen gaan in te nemen met een beetje water.

Kuur van 15 dagen, te herhalen indien nodig.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Voor 2 capsules: Melisse extract (Melissa officinalis L.) 400mg, Druivenpitextract (Vitis vinifera L.)  100mg, Magnesium (Magnesiumcarbonaat) 57mg.
Formule zonder bewaarmiddelen - Glutenvrij - Geschikt voor veganisten

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Boiron
Aflevervorm Capsules
Type product Voedingssupplementen
Supplementen zenuwstelsel Hypnotica en sedativa
Bevat Citroenmelisse, Magnesium, Overige samenstellingen
Leeftijdscategorie Vanaf 12 jaar, Voor volwassenen
Tijdstip inname Nacht

Boiron MagneNight is een geneesmiddel. Geen langdurig gebruik zonder medisch advies. Lees aandachtig de bijsluiter. Bewaar dit geneesmiddel buiten het bereik van kinderen. Bewaar de bijsluiter, deze bevat belangrijke informatie voor jou. Vraag raad aan je arts of apotheker. Bij het optreden van bijwerkingen, raadpleeg je huisarts. Geneesmiddelen mogen niet teruggenomen worden.
Nota: bij homeopathische geneesmiddelen is niet altijd een bijsluiter beschikbaar.

isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Meest gestelde vragen

over Boiron MagneNight

Als je tijdens je slaap meer dan 5x per uur langer dan 10 seconden geen of weinig lucht krijgt, spreekt men van slaapapneu. Mogelijke klachten bij slaapapneu zijn:

  • snurken
  • stemmingswisselingen
  • concentratieproblemen
  • vermoeidheid
Indien slaapapneu niet correct behandeld wordt, kan het onder andere leiden tot gewichtstoename, hoge bloeddruk, hartritmestoornissen en insulineresistentie. Contacteer je huisarts voor meer informatie.

Open het chat venster

Heb je nog een andere vraag?

Ons team van experten staat voor je klaar.

* Vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek