02/793 09 34

Ma - Vr9u - 17u30

Chat met ons

Bonyplus cavifix tandvulmiddel 7g

1 reviews
7g
23,81 29,40
Op voorraad
23,81
-20% **
prijs apotheek: 29,40* Je bespaart: -5,59
Tandvulmiddel, te gebruiken bij noodgevallen wanneer er een gaatje is of als er een oude vulling is uitgevallen.Niet te gebruiken bij implantaten, kronen en andere soorten van kunstgebit.
Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Reinig de holle plek met het zeer kleine borsteltje. Spoel de holle plek voorzichtig met warm water schoon. Druk een klein beetje Cavifix uit de tube op het erbij geleverde plaatje. Rol dit kleine beetje Cavifix tussen de vingers, tot een kleine kegel ontstaat. Druk de kegel in de holle tand. Verwijder de overbodige hoeveelheid Cavifix met de punt van de erbij geleverde spatel. Om er zeker van te zijn, dat de overbodige hoeveelheid Cavifix uit de holle tand werd verwijderd, bijt u de tanden zacht op elkaar, waardoor u een juiste occlusie bekomt. De verbinding van Cavifix komt na ongeveer 15 - 20 minuten tot stand door contact met het vocht in de mond. Vermijd het kauwen gedurende 3 uren.

Waarschuwingen Toon meer>> <<Toon minder

U moet binnen 24 uur na gebruik van Cavifix een bezoek brengen aan uw tandarts omdat het slechts als tijdelijke noodoplossing wordt gebruikt. Cavifix mag niet bij implantaten, tandprothesen, kronen of bruggen worden gebruikt. mag niet gebruikt worden bij zwellingen, rode verkleuringen of bij open wonden.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Bonyplus
Keyword Tandbederf, Hulpmiddel

Laatste reviews en ervaringen met Bonyplus cavifix tandvulmiddel

Perfecte service, niets op aan te merken.

María
* Vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek