02/793 09 34

Ma - Vr9u30 - 18u

Momenteel niet bereikbaar
Toon alle thema's »

Bootcamp For Life voor Music For Life

Koop een oefening en stel zo onze Viata bootcamp samen!

Om het goede doel ‘Ambulance Wens’ te steunen kunnen jullie een bootcamp oefening kopen voor €1. Dit kan een squat, spurtje, burpee, planking, enz zijn (onderaan deze pagina koop je je oefening). Maar iedere gekochte oefening wordt ook ECHT door het Viata Team uitgeoefend! Dit doen we tijdens onze ‘Bootcamp For Life’. Koop dus snel een oefening en stel zo onze stevige bootcamp samen. Wil je ons echt uitdagen? Dan kan je een grotere oefening kopen voor €10, €50 of voor de echte uitdagers is er zelfs eentje van €100!


Wil je ons graag zien zweten, puffen en nog meer zien zweten op onze bootcamp? Houd dan zeker onze Facebookpagina in het oog want daar zullen we je op de hoogte houden hoe zwaar jullie onze bootcamp maken.

Wij zijn er klaar voor! Dus laat die oefeningen maar komen.

 

Het gekozen goede doel:

Na heel wat wikken en wegen binnen ons Viata Team hebben we ervoor gekozen om de vzw ‘Ambulance Wens’ te steunen. Ambulance Wens België vzw vervult de laatste wens van mensen die lijden aan een ongeneeslijke ziekte en niet lang meer te leven hebben. Het gaat soms om hele kleine dingen die voor een terminaal zieke patiënt belangrijk zijn, maar niet meer mogelijk zijn omdat hij of zij niet meer mobiel is en niet op een gewone manier vervoerd kan worden. Bij de wensen van Ambulance Wens België ontwerpt men speciale ambulances met extra comfortabele brancards, speciaal voor deze mensen. Op deze manier kunnen de patiënten toch nog hun laatste wens vervullen.

Wat is Music For Life?

Al gehoord van de Warmste Week van Music For Life van Studio Brussel? Hoogstwaarschijnlijk klinkt dit jou wel bekend in de oren! Dit is een jaarlijkse actie van de Vlaamse radiozender Studio Brussel en het Rode Kruis-Vlaanderen. Het evenement vindt, net zoals de eerste zes jaar, plaats in de laatste week voor kerst en is vergelijkbaar met het Nederlandse programma ‘Serious Request’.

Voor de Warmste Week van Studio Brussel worden mensen, organisaties, etc aangespoord om zich in te spannen voor een goed doel. Er worden heel wat acties georganiseerd en uitgevoerd waarbij het doel is: zoveel mogelijk geld inzamelen. Het verzamelde geld wordt tijdens de Warmste Week overgemaakt aan Music For Life, die er op zijn beurt voor zorgt dat het verzamelde geld terechtkomt bij het gekozen goede doel. Iedereen die zo een inzamelactie organiseert is vrij om een eigen goed doel te kiezen dat ze willen steunen.
Tijdens ‘de Warmste Week’ wordt er een buitenstudio opgezet op het recreatieterrein ‘Provinciaal Domein Puyenbroeck’ in Wachtebeke. Hier draaien de presentatoren dan een week lang de door de luisteraars aangevraagde muziekplaten die ze hebben gekozen om zo hun goed doel te steunen. En dit uiteraard in weer en wind! 

Zo, tijd om een oefening in je winkelmandje te gooien en ons eens te laten zweten en puffen! Scrol daarom nog wat naar onder, en kies de oefening waarmee jij ons wil uitdagen. 

 

Sportieve groetjes,

Het Viata team