Branzinfort Tabletten 90 stuks

6 reviews
45,00 50,00
Op voorraad
45,00
-10% **
prijs apotheek: 50,00* Je bespaart: -5,00
Voedingssupplement op basis van duivelsklauw, witte wilg, kurkuma, zwarte bes, en zink, in tabletvorm.Draagt bij tot een goede werking van de spieren, pezen en gewrichten.
Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Voor de spieren, pezen en gewrichten.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

1 tot 3 tabletten per dag.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Witte Wilg (Salix Alba), Kurkuma (Curcuma longa), Zwarte bes (Ribes nigrum), Duivelsklauw (Harpagophytum procumbens), Zink.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Branzinfort
Aflevervorm Tabletten
Type product Voedingssupplementen
Bevat Duivelsklauw, Kurkuma, Overige, Zwarte bes
Aangewezen bij Gewrichtspijn, Kraakbeenproblemen
Keyword Gewrichtspijn
Toedieningswijze Oraal
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Branzinfort

Ik neem het al 2 jaar met de aanwijzingen van Branzifort zelf. Bij hevige pijn 2 tegelijk. Ben al 2 jaar een schouderoperatie aan het uitstellen. Het is geen wondermiddel, maar een zeer goede hulpmiddel

Linda

Een veel beter alternatief voor ontstekingsremmers. Geen maagproblemen meer. Een prima oplossing voor gewrichtsproblemen. Het ingrediënt Kurkuma is een natuurlijk wondermiddel.

Tine Dhaene

helaas is dit niet effectief geweest voor mij, ik heb nog steeds mijn rugpijn 😢

Amelia

Reeds 6 maand op de sukkel met pijn in mijn kaakgewricht. Branzinfort gestart met 3/dag en nu op 2/dag. Geen pijn meer en verlost van het maagbelastende Feldene. Goed bevonden door mijn huisarts.

Roland Depandelaere

Depuis que j'utilise Branzinfort tous les jours, je dois prendre moins d'anti-inflammatoires, ce qui m'a d'ailleurs causé beaucoup de problèmes d'estomac. Je n'ai pas ces problèmes avec Branzinfort.

Dominique

Ik heb fybromyalgie. Ik neem dagelijks, al meer dan een jaar op aanraden van mijn osteopaat, Branzinfort en heb veel minder pijn. Een superproduct !

Myriam
* Vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek