9,4 / 10
 • Mike Degraeve uit B-9050 Gentbrugge schreef:
  correcte levering
  -altijd de juiste producten en leveringen verlopen volgens schema, -ruime keuze uit het assortiment.
 • Ronny Mellaerts uit Glabbeek schreef:
  Positieve ervaring :-)
  Professionele site, snelle levering
 • Cecile uit Zulte schreef:
  Snelle afhandeling en leverîng
  Top service. Correcte informatie, Snelle afhandeling, snelle levering

Calci-Chew 500mg Kauwtabletten 120 stuks

Voedingssupplement in de vorm van kauwtabletten. Calcium wordt ingenomen ter preventie of behandeling van een calciumtekort en als supplement in een behandeling tegen botontkalking.

24,85
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Gratis levering bij bestelling 2 stuks
Bestel voor 19:00, overmorgen geleverd

Preventie en behandeling van een calciumtekort en osteoporose. Botvorming.
De aanbevolen dosering voor volwassenen is 500-1500 mg calcium per dag. Gebruik bij kinderen: de aanbevolen dosering voor kinderen is 500-1000 mg calcium per dag.
De werkzame stof in één tablet is 1250 mg calciumcarbonaat (overeenkomend met 500 mg calcium). De andere stoffen zijn : Xylitol (E967), povidone, isomalt (E953), smaakstof (sinaasappel), magnesiumstearaat, sucralose (E955), mono- en diglyceriden van vetzuren.
Neem Calci-Chew niet in als je allergisch bent voor één van de stoffen ; als je een teveel aan calcium in je bloed of urine hebt ; als je nierstenen hebt. Neem contact op met je arts of apotheker voordat u Calci-Chew gebruikt als je diuretica (gebruikt bij de behandeling van hoge bloeddruk of oedeem) of hartglycosiden (gebruikt om hartproblemen te behandelen) inneemt ; als je te grote hoeveelheden calcium in het bloed hebt of als u tekenen vertoont van een verminderde nierfunctie of in het verleden nierstenen hebt gehad ; als je hoge dosissen calcium inneemt en bovendien producten gebruikt die vitamine D bevatten ; als je hoge dosissen calcium inneemt en bovendien geneesmiddelen tegen maagzuur gebruikt.
Merk Calcichew
Aflevervorm Kauwtabletten
Type product Voedingssupplementen
Smaak Sinaasappel
Zonder suiker? available

Calci-Chew 500mg is een geneesmiddel. Geen langdurig gebruik zonder medisch advies. Lees aandachtig de bijsluiter. Bewaar dit geneesmiddel buiten het bereik van kinderen. Bewaar de bijsluiter, deze bevat belangrijke informatie voor u. Vraag raad aan uw arts of apotheker. Bij het optreden van bijwerkingen, raadpleeg dan uw huisarts.

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.