Calci-Chew 500mg Kauwtabletten 120 stuks

Kauwtabletten 120 stuks
24,85
Op voorraad
24,85
Voedingssupplement in de vorm van kauwtabletten. Calcium wordt ingenomen ter preventie of behandeling van een calciumtekort en als supplement in een behandeling tegen botontkalking.
Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Preventie en behandeling van een calciumtekort en osteoporose. Botvorming.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

De aanbevolen dosering voor volwassenen is 500-1500 mg calcium per dag. Gebruik bij kinderen: de aanbevolen dosering voor kinderen is 500-1000 mg calcium per dag.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

De werkzame stof in één tablet is 1250 mg calciumcarbonaat (overeenkomend met 500 mg calcium). De andere stoffen zijn : Xylitol (E967), povidone, isomalt (E953), smaakstof (sinaasappel), magnesiumstearaat, sucralose (E955), mono- en diglyceriden van vetzuren.

Waarschuwingen Toon meer>> <<Toon minder

Neem Calci-Chew niet in als je allergisch bent voor één van de stoffen ; als je een teveel aan calcium in je bloed of urine hebt ; als je nierstenen hebt. Neem contact op met je arts of apotheker voordat u Calci-Chew gebruikt als je diuretica (gebruikt bij de behandeling van hoge bloeddruk of oedeem) of hartglycosiden (gebruikt om hartproblemen te behandelen) inneemt ; als je te grote hoeveelheden calcium in het bloed hebt of als u tekenen vertoont van een verminderde nierfunctie of in het verleden nierstenen hebt gehad ; als je hoge dosissen calcium inneemt en bovendien producten gebruikt die vitamine D bevatten ; als je hoge dosissen calcium inneemt en bovendien geneesmiddelen tegen maagzuur gebruikt.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Calcichew
Aflevervorm Kauwtabletten
Type product Voedingssupplementen
Smaak Sinaasappel
Keyword Beendergestel, Botontkalking
Zonder suiker? available

Calci-Chew 500mg is een geneesmiddel. Geen langdurig gebruik zonder medisch advies. Lees aandachtig de bijsluiter. Bewaar dit geneesmiddel buiten het bereik van kinderen. Bewaar de bijsluiter, deze bevat belangrijke informatie voor jou. Vraag raad aan je arts of apotheker. Bij het optreden van bijwerkingen, raadpleeg je huisarts.
Nota: bij homeopathische geneesmiddelen is niet altijd een bijsluiter beschikbaar.

isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

* Vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek