Calmifort Tabletten 30 stuks

Calmifort is ideaal voor mensen rustig maar alert willen zijn terwijl ze veel in contact komen met stress en vermoeidheid.

prijs apotheek: 17,00
14,45
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Bestel voor 19:00, morgen geleverd

Toepassing

Aangewezen bij stress en zenuwachtigheid (zonder slaperig/suf neveneffect).

Eigenschappen

Calmifort ® is een combinatie van zorgvuldig gekozen plantenextracten en nutriënten die gebruikt kan worden bij kortstondige stress en/of zenuwachtigheid alsook bij spanning en/of geestelijke druk (vb. bij examenspanning, spanningen op de werkvloer, drukke werkzaamheden …). Rhodiola rosea is een plant die u helpt om minder gevoelig te zijn voor kortstondige stress. Bovendien is Rhodiola een adaptogene plant waardoor u extra energie krijgt zonder dat het stimulerend werkt. Valeriaan en passiebloem bezitten belangrijke rustgevende en ontspannende eigenschappen en worden vooral naar voor geschoven in geval van tijdelijke spanning en drukke werkzaamheden, waarbij er al dan niet een invloed op de spijsvertering is (dit is niet noodzakelijk verplicht zo). Van magnesium is bekend dat het een ontspannend effect heeft op de zenuwen. Meidoorn ten slotte is een natuurlijke rustgever en vermindert tijdelijke zenuwachtigheid  die gepaard gaat met klamme handen en zweten.
Dosering

1 tablet per dag innemen met water of een andere drank ('s morgens of 's middags), tijdens of onmiddellijk na de maaltijd. Indien nodig mag de dosis Calmifort ® opgedreven worden naar 2 tabletten per dag, 1 's morgens en 1 's middags.
Valeriaanextract (Valeriana officinalis L.) 200 mg gestandaardiseerd op 0,25 % valereenzuur, Rhodiola-extract (Rhodiola rosea) 150 mg gestandaardiseerd op 3 % rosavine en 1 % salidroside, meidoornextract (Crataegus monogyna Jacq.) 56 mg gestandaardiseerd op 15 % oligomere procyanidines en 2,3 % flavonoïden, passiebloemextract (Passiflora incarnata L.) 30 mg gestandaardiseerd op 3,5 % flavonoïden (uitgedrukt als vitexine), magnesiumcitraat 200 mg, hulpstoffen: tricalciumfosfaat, microkristallijn cellulose, siliciumdioxide, magnesiumstearaat. Een formule zoals we ze graag zien.
Merk Sanifort
Aflevervorm Tabletten
Type product Voedingssupplementen
Supplementen zenuwstelsel Stress
Bevat Meidoorn, Overige, Passiflora, Valeriaan
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Tijdstip inname Meermaals per dag

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
    Er zijn nog geen ervaringen gedeeld. Deel uw ervaring nu en word de eerste!