Canikur Pro Pasta 30ml

1 reviews
21,42 23,80
Op voorraad
21,42
-10% **
prijs apotheek: 23,80* Je bespaart: -2,38
Heerlijk voedingssupplement met vleessmaak die de natuurlijke darmwerking van de hond versterkt en zodoende de gewone stoelgang zal bevorderen.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Toepassing

Aanvullend dierenvoeder ter ondersteuning van de natuurlijke darmflora bij honden. Bevat een stam probiotische bacteriën die van nature aanwezig zijn in het gezonde darmkanaal. Bevat ook Bio-Mos ®-C (prebiotisch), dat de groei van nuttige bacteriën in het darmkanaal ondersteunt, en montmorilloniet, een natuurlijk bindende stof. Bio-Mos ® is een handelsmerk van Alltech, Inc.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Dosering

Orale toediening. Dosering voor puppies en honden: ? 10 kg: 2 ml 2 x per dag. 11-25 kg: 4 ml 2 x per dag. 26-40 kg: 9 ml 2 x per dag. > 40 kg: 8 ml 2 × per dag. Toediening: Draai de ring op de doseerspuit tot de gewenste dosering en dien de pasta toe in de voedingsbak of direct in de muil van de hond. Het wordt ten zeerste aangeraden om na gebruik de dop terug op het uiteinde van de spuit te plaatsen om klonteren te voorkomen (het uiteinde zou kunnen verstoppen). Gebruik het zolang het nodig is of volgens de aanwijzingen van de dierenarts om de natuurlijke balans van de darmflora te versterken en te behouden tijdens perioden van stress, een antibioticabehandeling of andere momenten waarbij de darmflora ontregeld kan worden.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Sojaolie, geïnactiveerde gist, plantaardig eiwithydrolysaat, glucose, natriumchloride, Enterococcus faecium (NCIMB 10415) E 1707: 5 x 1011 KVE per kg, montmorilloniet E 558: 22 %, kunstmatige vleessmaak identiek aan de natuurlijke vleessmaak. UFC = colony forming units.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Canikur
Aflevervorm Pasta
Type product Dieren
Type behandeling Behandelend
Verzorging of reiniging Verzorging
Type dier Hond
Type dierenverzorging Voedingssupplementen
Keyword Darmflora

Laatste reviews en ervaringen met Canikur Pro

Ik gebruik het voor het eerst, en het ziet er effectief uit. Mijn hond is in goede conditie.

debricon
* Vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek