02/793 09 34

Ma - Vr9u - 17u30u
(woensdag tot 17u)

Momenteel niet bereikbaar
01-01-2012 | Sport en vitaliteit

Sportvoeding, ook voor jou?

Geschreven door Hilde sportvoeding

Waarschijnlijk heb je wel eens wat gelezen over sportvoeding en het feit dat professionele sportbeoefenaars een op maat gemaakt sportdieet volgen, om zo prestaties op topniveau te kunnen leveren.

04-04-2014 | Sport en vitaliteit

Vroegtijdige verzuring van de spieren tijdens het sporten tegengaan? Ja, het kan.

Geschreven door Anouk sportvoeding

Beta alanine wordt veel gebruikt bij krachtsporters, maar is helaas niet altijd een succes. Dit komt omdat de sporters na het gebruik het gevoel hebben dat er honderden kleine speldjes in hun huid prikken, hun oren en gezicht warm worden en sommigen spreken zelfs van pijn.

01-01-2017 | Sport en vitaliteit

Afvallen... Yes, we can!

Geschreven door Anouk afvallen gezond leven

Vermageren, dat is iets waar we meestal aan denken wanneer het naar de zomer toe gaat, want dan willen we ons vertonen in onze zwemkledij. Maar ook voor de feestdagen duikt het vermageringsfenomeen op, want we willen natuurlijk goed voor de dag komen in onze mooie feestkledij en we weten dat we tijdens de feestperiodes ettelijke calorieën zullen verorberen.  

01-01-2014 | Sport en vitaliteit

Testers gezocht: Dexsil sport en spieren gel

Geschreven door Anouk Tester Spieren

Viata zoekt 6 testers voor de Dexsil Sport en Spieren gel. Deze gel op basis van chondroïtine, organisch silicium en essentiële oliën is aangewezen bij vermoeide spieren. Heb jij hier vaak last van? Schrijf je dan nu in en maak kans om een van de 6 testers te worden.

01-01-2014 | Sport en vitaliteit

Dexsil Sport & Spieren: Getest voor jou!

Geschreven door Natasha Spieren sport

Velen onder ons zijn graag actief in de weer, maar ons lichaam kan niet altijd mee. Een stramme spier, een pijnscheut... het zijn signalen die ons lichaam uitstuurt dat we onze spieren overbelasten. Lees hier de feedback die we kregen van onze testers.

06-11-2018 | Sport en vitaliteit

Reflex spray: 4 feiten die je moet weten!

Heb je regelmatig last van stramme spieren en gewrichten? Dan kan Reflex spray verlichting bieden. Reflex spray is een opwarmende spray die je kan gebruiken voor de lokale behandeling van je pijnlijke spieren en gewrichten zoals bij een spierverrekking, spierkrampen, spierstijfheid en een stijve nek.

04-11-2019 | Sport en vitaliteit

Stramme spieren na het sporten?

Geschreven door Natasha sport Spieren

Je bent een echte sportfanaat? Of eerder een recreatieve sporter? In beide gevallen heb je waarschijnlijk al wel eens last van spierpijn. Spierpijn is eigenlijk een alarmsignaal dat je lichaam uitstuurt. De boodschap in dat geval is dan ook: neem tijdig voldoende rust en voorkom zo blessures. 

01-10-2019 | Sport en vitaliteit

Spierpijn, een dagje ouder?

Geschreven door Natasha Spieren sport

Ouder worden brengt heel wat veranderingen mee voor je lichaam. De kwaliteit van je spieren en gewrichten gaat stilaan achteruit waardoor je wel eens last kan hebben van spier- of gewrichtspijn, rugpijn, pijn in de onderrug enz. Deze kunnen verlicht worden door aanpassingen in je levensstijl:

09-07-2015 | Sport en vitaliteit

Plaatselijk afslanken met Somatoline Intensief Afslankende Nachtkuur:

Geschreven door Natasha Somatoline afvallen

Ben jij op zoek naar een afslankkuur voor je hele lichaam en wil je graag afrekenen met die vervelende vetophopingen? Dan raden wij graag Somatoline Cosmetic Intensief afslankende nachtkuur aan. Na slechts 7 nachten word je wakker in een slanker en strakker lichaam. 

12-01-2017 | Sport en vitaliteit

Behaal met glans je sportdoelen.

Geschreven door Anouk

Regelmatig bewegen geeft je energie en helpt je gezond te blijven. En elk moment is een goed moment om je sportdoelen op te starten. Terwijl de ene als geoefend sporter met gemak een halve marathon kan lopen heeft de recreatieve sporter het soms heel wat moeilijker om gemotiveerd te blijven. We geven je graag enkele tips mee zodat jij als recreatieve sporter deze keer je sportdoelen wel zal behalen.

15-04-2020 | Sport en vitaliteit

Hoe bereken je je BMI?

Geschreven door Lore

BMI is de afkorting van body-mass index die de verhouding tussen lengte en gewicht van een persoon schetst. Door het berekenen van je BMI krijg je een duidelijker beeld of je eerder te licht of misschien toch net te zwaar bent. Hiermee wordt  op een zeer eenvoudige manier ingeschat of je een gezond gewicht hebt ten opzichte van je lengte. 

21-03-2016 | Sport en vitaliteit

Het verdict van je weegschaal

Geschreven door Lore

De weegschaal is een erg belangrijk toestel voor wie bezig is met zijn gewicht, diëten en vermageren. Maar wat vertelt je weegschaal je nu echt? Natuurlijk is het goed te weten hoeveel je nu precies weegt. Zo weet je of je lichter of zwaarder bent geworden wanneer je dit nog niet hebt gemerkt aan je lichaam.

 

Blog - Je gezondheid en welzijn eerst

Welkom op de Viata blog. Hier vind je alles aangaande je gezondheid en welzijn. Voor ons komt dat op de eerste plaats.

Recente artikels