02/793 09 34

Ma - Vr9u - 17u30u
(woensdag tot 17u)

Momenteel niet bereikbaar

Cavalesse Poeder 3 stuks

2 reviews
Poeder 3 stuks
85,79 104,75
Op voorraad
85,79
-18% **
prijs apotheek: 104,75* Je bespaart: -18,96
Cavalesse, is een natuurlijke orale oplossing die de symptomen van paarden controleert die lijden aan huidproblemen tijdens de lente en zomer. Vooral schurft.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Toepassing

Cavalesse Oraal Poeder is een natuurlijk voedingssupplement op basis van in water oplosbare vitaminen (vb. nicotinamide), ideaal voor allergische paarden met huidproblemen tijdens het weideseizoen. Nicotinamide kan helpen om de symptomen van maneneczeem tegen te gaan. Seizoensgebonden dermatitis is een huidaandoening die ook bekendstaat als ‘zomereczeem’ of ‘staart- en maneneczeem’. Cavalesse Topical is een huidverzorgende gel die helpt om jeuk te verlichten. De combinatie (Combi Pack) geeft het beste resultaat en helpt om de jeuk waarmee staart- en maneneczeem gepaard gaan, te verlichten en de geïrriteerde huid te kalmeren. Ze bevordert ook de snelle genezing van (open) wonden en werkt een snelle regeneratie van de huid in de hand.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Dosering

Doe de inhoud van 1 zakje in de flacon en vul de flacon tot aan de markeerstreep (80 ml) met kraanwater. Goed schudden tot er een heldere oplossing ontstaat. Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid: paarden en pony’s van minder dan 500 kg: 2 ml per dag; paarden van meer dan 500 kg: 3 ml per dag. Dien de dosis eenmaal per dag toe. Meet de juiste dosis van het product af met behulp van de pipet en sprenkel die hoeveelheid over het voer of op een snee brood of een suikerklontje.Sommige paarden hebben mogelijk een hogere dosis nodig als ze onvoldoende op de behandeling reageren. Minstens drie weken voor de benodigde periode beginnen met de toediening aan vatbare paarden, bijvoorbeeld vooraleer ze in de lente weer de wei op gaan. Breng Cavalesse Topical gel aan op de geïrriteerde huid. De frequentie en periode van toediening kunnen variëren in functie van de ernst van de huidirritatie.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Poeder: natrium bicarbonaat 1 %, toevoegingsmiddelen: 3-pyridinecarboxamide 99 %, nutritionele waarborgen: ruwe proteïne 0 %, ruw vet 0 %, ruwe as 0 %, natrium 0,27 %. Topical: water, 3-pyridinecarboxamide, polyethyleenglycol.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Fidavet
Aflevervorm Poeder
Type product Dieren
Type behandeling Preventief
Verzorging of reiniging Verzorging
Type dier Paard
Type dierenverzorging Voedingssupplementen
Keyword Allergische reactie

Laatste reviews en ervaringen met Cavalesse

Zeer tevreden over Cavalesse. Indien je er op tijd mee start (februari) heeft je paard zeer weinig of zelfs geen hinder van zomereczeem en kan het gewoon samen met de rest van de kudde dag en nacht op de weide blijven staan. Cavalesse maakt komaf met die lelijke, pijnlijke en irriterende open wonden ten gevolge van het schuren! De paarden ogen weer gelukkig en aangenaam ontspannen. Super toch!

Nancy

Werkt heel goed. Wel op tijd (februari) starten!

Katja
* Vaste prijs incl. BTW die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek