(2)
Deel hier je ervaring met het product
9,4 / 10
 • Levent uit Vlaardingen schreef:
  Goede Service
  Goede service, snelle levering en duidelijke uitleg over de producten. grote assortiment.
 • neske uit deinze schreef:
  goed en correct
  correct en zeer vlug geleverd. Aan te raden
 • Jan uit 3130 Betekom schreef:
  correcte afhandeling
  snelle leveringen

Cavalesse Poeder 3 stuks

Cavalesse, is een natuurlijke orale oplossing die de symptomen van paarden controleert die lijden aan huidproblemen tijdens de lente en zomer. Vooral schurft.

prijs apotheek: 83,42 *
75,08
-10% online korting **
Op voorraad
product.view.content.addfavourite

Levertermijn 1-3 dagen. Meer info

prijs apotheek: 83,42 *

Levertermijn 1-3 dagen. Meer info

 • Gratis levering mogelijk*
 • Altijd korting op alle producten
 • Stel je vragen aan de apotheker
Toepassing

Cavalesse Oraal Poeder is een natuurlijk voedingssupplement op basis van in water oplosbare vitaminen (vb. nicotinamide), ideaal voor allergische paarden met huidproblemen tijdens het weideseizoen. Nicotinamide kan helpen om de symptomen van maneneczeem tegen te gaan. Seizoensgebonden dermatitis is een huidaandoening die ook bekendstaat als ‘zomereczeem’ of ‘staart- en maneneczeem’. Cavalesse Topical is een huidverzorgende gel die helpt om jeuk te verlichten. De combinatie (Combi Pack) geeft het beste resultaat en helpt om de jeuk waarmee staart- en maneneczeem gepaard gaan, te verlichten en de geïrriteerde huid te kalmeren. Ze bevordert ook de snelle genezing van (open) wonden en werkt een snelle regeneratie van de huid in de hand.
Dosering

Doe de inhoud van 1 zakje in de flacon en vul de flacon tot aan de markeerstreep (80 ml) met kraanwater. Goed schudden tot er een heldere oplossing ontstaat. Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid: paarden en pony’s van minder dan 500 kg: 2 ml per dag; paarden van meer dan 500 kg: 3 ml per dag. Dien de dosis eenmaal per dag toe. Meet de juiste dosis van het product af met behulp van de pipet en sprenkel die hoeveelheid over het voer of op een snee brood of een suikerklontje.Sommige paarden hebben mogelijk een hogere dosis nodig als ze onvoldoende op de behandeling reageren. Minstens drie weken voor de benodigde periode beginnen met de toediening aan vatbare paarden, bijvoorbeeld vooraleer ze in de lente weer de wei op gaan. Breng Cavalesse Topical gel aan op de geïrriteerde huid. De frequentie en periode van toediening kunnen variëren in functie van de ernst van de huidirritatie.
Poeder: natrium bicarbonaat 1 %, toevoegingsmiddelen: 3-pyridinecarboxamide 99 %, nutritionele waarborgen: ruwe proteïne 0 %, ruw vet 0 %, ruwe as 0 %, natrium 0,27 %. Topical: water, 3-pyridinecarboxamide, polyethyleenglycol.
Merk Fidavet
Aflevervorm Poeder
Type product Dieren
Type behandeling Preventief
Verzorging of reiniging Verzorging
Type dier Paard
Type dierenverzorging Voedingssupplementen
Keyword Allergische reactie
Gedeelde ervaringen
  Nancy
  23/05/2019
  Zeer tevreden over Cavalesse. Indien je er op tijd mee start (februari) heeft je paard zeer weinig of zelfs geen hinder van zomereczeem en kan het gewoon samen met de rest van de kudde dag en nacht op de weide blijven staan. Cavalesse maakt komaf met die lelijke, pijnlijke en irriterende open wonden ten gevolge van het schuren! De paarden ogen weer gelukkig en aangenaam ontspannen. Super toch!
  Katja
  19/03/2016
  Werkt heel goed. Wel op tijd (februari) starten!
9,4 / 10
 • Levent uit Vlaardingen schreef:
  Goede Service
  Goede service, snelle levering en duidelijke uitleg over de producten. grote assortiment.
 • neske uit deinze schreef:
  goed en correct
  correct en zeer vlug geleverd. Aan te raden
 • Jan uit 3130 Betekom schreef:
  correcte afhandeling
  snelle leveringen
* Vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek