02/793 09 34

Ma - Vr9u30 - 18u

Momenteel niet bereikbaar
06-04-2022 | Verzorging - lichaam, gelaat, huid

Een grondige, maar zachte reiniging met de CeraVe cleanser

Doorheen de dag stapelen talg, dode huidcellen en ander vuil zich op in je huid. Hierdoor kunnen je poriën verstoppen en puistjes krijgen. Daarom is het belangrijk dat je aan het einde van de dag je huid reinigt met een goede cleanser. CeraVe Hydrating Cream-to-Foam Cleanser is een eenvoudigen betaalbare reiniger die de actieve bestanddelen niacinamide, hyaluronzuur en ceramiden bevat. Dit product zorgt ervoor dat al het vuil verwijderd wordt zonder de barrièrefunctie van je huid te verstoren. 

Een essentiële stap in je avondroutine


Het is erg belangrijk om ’s avonds het vuil van je huid te wassen om je huid mooi en gezond te houden. Het is niet genoeg om dat met enkel water te doen, want dan los je de vetdeeltjes niet op. Een goede reiniger zoals de CeraVe cleanser ziet eruit als een lichte lotion die weinig schuimt. Het is een geurloos product (minder kans op irritatie!) en hydrateert de huid. Na gebruik voelt je huid niet strak of droog aan, wat wijst op een kwaliteitsvolle cleanser. Je kan de CeraVe cleanser ook gebruiken om make-up te verwijderen, maar je kan hier beter een make-up verwijderaar voor gebruiken om alle make-updeeltjes weg te krijgen.


Met welke producten kan je de CeraVe cleanser combineren?


De cleanser kan je gebruiken voor je andere producten aanbrengt. Het kan ook je tweede reiniger zijn na een balsem of olie als je een dubbele reiniging hanteert. Je gezicht reinigen is de eerste stap in een goede skincare-routine. Nadat je je huid hebt gereinigd, kan je een toner gebruiken om je huid te balanceren. Vervolgens kan je je huid hydrateren met een nachtcrème.


Hoe gebruik je de CeraVe cleanser?


Deze cleanser heeft een makkelijk pompje zodat je zonder te knoeien steeds dezelfde hoeveelheid product kunt nemen. Dit product moet je ook altijd met water gebruiken, in tegenstelling tot sommige andere cleansers. Volg deze stappen om je cleanser correct te gebruiken:

  1. Doe je haar naar achteren met een haarband of diadeem als je lang haar hebt.
  2. Was je handen. 
  3. Maak je gezicht nat.
  4. Neem een beetje product in je handen en verspreid de cleanser over heel het gezicht.
  5. Masseer het product voorzichtig in je huid.
  6. Spoel de cleanser af met lauw water.
  7. Dep je huid droog met een handdoek.


Na je gezicht te reinigen kan je andere producten aanbrengen of je kan het gewoon zo laten als je weinig problemen hebt met je huid. Je gezicht twee keer per dag reinigen is wel een onmisbare stap om je huid te verzorgen en te voorkomen dat je een doffe huid krijgt. 
 

Blog - Je gezondheid en welzijn eerst

Welkom op de Viata blog. Hier vind je alles aangaande je gezondheid en welzijn. Voor ons komt dat op de eerste plaats.

Recente artikels