1 - 5 van 5 |
 (0)
Cetoslim Dessertcrème met koffie Zakjes 6 stuks

Dessertje op basis van koffiecrème, geschikt voor een proteïnedieet. Bestaat uit ongeveer 80% proteïnen en heeft een zeer laag vet- en koolhydratengehalte. De voedselinname is vrijwel uitsluitend gebaseerd op eiwitten, waardoor je snel gewicht gaat verliezen maar geen spieren.

Meer info »
€ 16,50 -12%
14,52
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Bestel voor 12:00, overmorgen geleverd

 (0)
Cetoslim Discovery box zoutsmaken Zakjes 13 stuks

Ontdekkingsdoos met 13 verschillende zakjes, om alle zoutsmaken en gekookte gerechten van Cetoslim te leren kennen. De gerechten bestaan uit ongeveer 80% proteïnen en hebben een zeer laag vet- en koolhydratengehalte. De voedselinname is vrijwel uitsluitend gebaseerd op eiwitten, waardoor je snel gewicht gaat verliezen maar geen spieren.

Meer info »
€ 36,00 -12%
31,68
Tijdelijk geen voorraad
f product.view.content.addfavourite
 (0)
Cetoslim Quiche met groenten Zakjes 6x25g

Zoute vervangmaaltijd, in de vorm van poederzakjes om quiche met groenten te bereiden. Bestaat uit ongeveer 80% proteïnen en heeft een zeer laag vet- en koolhydratengehalte. De voedselinname is vrijwel uitsluitend gebaseerd op eiwitten, waardoor je snel gewicht gaat verliezen maar geen spieren.

Meer info »
€ 16,50 -12%
14,52
Tijdelijk geen voorraad
f product.view.content.addfavourite
 (0)
Cetoslim Sinaaspannekoeken Zakjes 6 stuks

Pannenkoeken met een sinaasappelsmaak, geschikt voor een proteïnedieet. In poederzakjes, te bereiden met water of melk. Bestaan uit ongeveer 80% proteïnen en hebben een zeer laag vet- en koolhydratengehalte. De voedselinname is vrijwel uitsluitend gebaseerd op eiwitten, waardoor je snel gewicht gaat verliezen maar geen spieren.

Meer info »
€ 16,50 -12%
14,52
Tijdelijk geen voorraad
f product.view.content.addfavourite
 (0)
Cetoslim reep kokosnoot Reep 6 stuks

Eiwitrijke dieetrepen met kokosnoot. De reep bestaat uit ongeveer 80% proteïnen en heeft een zeer laag vet- en koolhydratengehalte. De voedselinname is vrijwel uitsluitend gebaseerd op eiwitten, waardoor je snel gewicht gaat verliezen maar geen spieren.

Meer info »
€ 16,50 -12%
14,52
Tijdelijk geen voorraad
f product.view.content.addfavourite
1 - 5 van 5 |
Andere producten uit deze categorieën

Het proteine dieet: afvallen met Cetoslim

Gewicht verliezen met het Cetoslim dieet is een gemakkelijke en effectieve manier om te vermageren. Afvallen met shakes werd in het verleden vaak als een crashdieet gezien, maar deze nieuwe manier van afslanken gaat meer vet verbranden en tegelijk ook je spieren behouden. Het eeuwige gevecht met de weegschaal zou hierdoor wel eens ten einde kunnen zijn.

Het gamma van Cetoslim biedt verschilllende producten waaronder eiwitshakes, maar het bevat ook een hele hoop vervangende producten. In de eerste fase van het proteine dieet is het belangrijk om stipt te werk te gaan met de proteine shakes, in de fasen die daarop volgen is het belangrijk dat je de juiste voeding binnenkrijgt. Dan komen de vervangende producten dus van pas. Het gaat hier van vervangmaaltijden om spaghetti, een omelet of andere lekkere en voedzame maaltijden mee te bereiden. Natuurlijk moeten we niet enkel gaan leven van vervangproducten, we kunnen onze eetgewoonten gaan aanpassen. Dit doen we door de juiste voeding te kiezen en te gaan kijken welke voeding we best vermijden.

We weten allemaal dat buikvet  verbranden niet eenvoudig is (dit is namelijk één van de moeilijkste plaatsen), maar als we toch wat willen afvallen op de buik,  dan is het belangrijk dat we dit doelgericht en grondig doen. Daarom dat de producten van Cetoslim en een proteine dieet een aanrader zijn als we efficiënt en doelgericht willen vermageren.

Weet wel: als het proteine dieet niet goed gevolgd wordt, dan kan dit voor een jojo effect zorgen. Als we dieet shakes drinken of proteinerijke voeding gaan eten, is het belangrijk dat we geen vetten of suikers innemen. Als we dit wel doen, kan het ritme van ons lichaam verstoord worden en dan gaan we terug gewicht bijkomen. Als we een dieet volgen, komen we uiteraard liever niet bij, want dit werkt enorm demotiverend. Als we dan bijkomen en het allemaal laten hangen, dan kan het zijn dat we snel overgewicht krijgen. Dit staat ook wel bekend als obesitas. Laat het absoluut niet zover komen. Er wordt al veel bereikt door je voeding aan te passen en voldoende te bewegen.