02/793 09 34

Ma - Vr9u - 18u

Momenteel niet bereikbaar

CH-Alpha Plus Ampullen 30x25ml

31 reviews
Ampullen 30x25ml
28,51 35,64
Op voorraad
28,51
-20% **
prijs apotheek: 35,64* Je bespaart: -7,13
Naast 5 g collageen hydrolysaat, bevat iedere drinkampul CH-Alpha® Plus rozenbottel extract, selenium en de aanbevolen dagdosis vitamine C. Vitamine C ondersteunt de aanmaak van collageen en draagt bij tot het normaal functioneren van de gewrichten.
Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

1 ampule per dag, bij voorkeur in te nemen bij het ontbijt.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Per ampoul: 5g collageen hydrolysaat, 60mg vitamine C, 25µg selenium en 500mg rozenbottel extract.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk ChAlpha
Aflevervorm Ampullen
Type product Voedingssupplementen
Bevat Collageen, Overige, Vitamine C
Aangewezen bij Kraakbeenproblemen
Keyword Soepele gewrichten
Zonder suiker? available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Meest gestelde vragen

over CH-Alpha Plus

Beide producten bevatten collageen hydrolysaat en vitamine C. Daarnaast bevat CH-Alpha Plus® ook rozenbottelextract en selenium.

Open het chat venster

Heb je nog een andere vraag?

Ons team van experten staat voor je klaar.

Laatste reviews en ervaringen met CH-Alpha Plus

Ik ben zeer tevreden. Ik gebruik dit regelmatig en het is nuttig voor mij.

Miroslav Bako

Uitstekend product, hebben een verschil gezien in 2 maanden. De levering is ook snel en de verpakking goed.

George

Ik heb het voorgeschreven gekregen van mijn dokter.En neem het toch al een jaar of 5.Ben een 1jaar en een half gestopt geweest en dat voel je toch goed aan je spieren. Bv als je lang gezeten hebt en je komt dan recht heb je stijve spieren.Nu ben ik terug een maand begonnen en voel wel een verschil. Dus ik zou zeggen tegen de andere mensen .Het is een aanrader om het te blijven nemen. Zeer zeker. Bedankt

Rita Bervoets

Ik koop Ch Alpha voor mijn zus die 72 jaar oud is. Ze heeft coxartrose en haar arts heeft dit product aanbevolen. Ze gebruikt het twee jaar en voelt zich geweldig. Haar arts zegt nu dat ze een heupenoperatie zal vermijden als ze regelmatig Ch Alpha gebruikt. We raden Viata ten zeerste aan - ze hebben een uitstekende prijs voor dit product en een zeer snelle levering.

Vesna

Uitstekend!

Selma!

Goed product, maar het kost tijd om een verbetering op te merken.

André

Geen significante verbetering na 4 maanden gebruik.

Irmgard

Een echt goed product, kan het alleen maar aanbevelen.

Franz

helpt,de smaak vind ik wat minder,maar dat is persoonlijk,hoofdzaak is dat het helpt,zonder had ik al lang de trap niet meer opgeraakt,tevreden

anita dolfeyn

Geef toch een verzachtend gevoel.

chris

Ik kocht het product voor mijn moeder, ze is zeer tevreden.

Dafina

Mijn man gebruikt het product al drie weken. Hij is al blij dat hij minder pijn in zijn knie heeft. Het lijkt dus te werken. Ik zal na 3 maanden contact met u opnemen.

Lollo

Ik dacht dat het een enkelprobleem was. Ze is veel beter en ik voel ook een afname van pijn in mijn vingers.

corinne

Veel effectiever dan glucosamine

Henk Heirbaut

Ik neem het product pas ongeveer drie maanden in en voel me een beetje beter. Na zo'n korte tijd kun je geen wonderen verwachten. Ik zal het zeker verder gaan en aan anderen aanbevelen.

Rein

Ik gebruik dit product al meer dan 1 jaar, het is uitstekend geschikt voor gewrichten.........

DI Giuseppe Adalgisio

Gebruik na verloop van tijd en ik zie de voordelen van het product. Ik heb mijn dierbaren ervan laten genieten. Dankzij de site, serieus en betrouwbaar.

Asha

Ik nam de CH Alpha plus 3 maanden per dag en nu 2x per week, mijn knie is mobieler en minder pijn.

Petra

Ik neem dit produkt reeds enkele jaren na klachten over gewrichtspijn. Nu pijn vrij en kan nog altijd pijnvrij tennissen .

kris

Kan mijn armen niet meer goed bewegen. neem nu het eerste pak van alfa plus en het is veel beter. pijn is er nog steeds en zal meer maanden nodig hebben om te verbeteren, maar vertellen dat het helpt, kan ik je wel al vertellen......

Schubert

ik neem de ampullen sinds 4 weken, het werd erger. Omdat je vaak eerst een verslechtering voelt en dan treedt de verbetering op, zal ik de 3 maanden verder testen.

Norbert

Na ongeveer 3 maanden was er eerst verbetering in de vingers en daarna in de knie. Ik neem nu CH-Alpha, maar pas om de twee dagen. De verbeterde toestand wordt voortgezet.

Renate

Ik heb artrose in mijn vingers en enkels. Vanaf de derde maand zijn de klachten verbeterd. Ze zullen niet helemaal verdwijnen, maar ik hoop zo alles beter onder controle te hebben.

Dagmar H.

Na zes maanden is het nog niet duidelijk of het product werkzaam is

Robert

Reeds 3 jaar gebruik ik CH aplha plus, ik kan geen beter product aanraden.

Brigitte

Ik neem het product sinds enkele weken. Ik heb reeds het gevoel dat de pijn is verminderd. Ik hoop dat na 3 maanden de pijn nog minder is geworden.

Robert

Ik neem ch-alpha plus nu ongeveer een maand in en merk dat de pijn is vermindert. Hopelijk blijft dit zo.

Brigitte

Sinds 2013 heb ik eerst in mijn linker knie last van artrose en een jaar later in mijn rechter knie. Een collega vertelde me over ch alpha en ik probeerde het eerst met enige scepsis uit. Ze raadde aan om een kuur van drie maanden te nemen. Na slechts vier weken voelde ik een grote verbetering in mijn pijn. Ondertussen neem ik ch alpha continu mee en hoop mijn klachten onder controle te houden.

Hesse

Ik heb ernstige artrose op mijn knieën, ik neem al 2 jaar Alpha plus en heb er goede ervaring mee, de pijn is niet meer zo erg. als ik met de E-Bige Alpha plus rijd zit ik goed verdeeld in mijn knie - en ik voel me echt beter.

Therese

Ben ermee geholpen.

Nancy

Uitstekend!

Timon
* Vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek