02/793 09 34

Ma - Vr9u30 - 18u

Chat met ons

CH-Alpha Plus ampullen voordeelpakket Ampullen 3 x 30 stuks

46 reviews
Ampullen 3 x 30 stuks
98,53 113,25
Op voorraad
98,53
-13% **
prijs apotheek: 113,25* Je bespaart: -14,72
Bestel nu 3 stuks Ch-Alpha Plus ampullen, aan een voordelige prijs.
Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk ChAlpha
Aflevervorm Ampullen
Type product Voedingssupplementen
Bevat Collageen, Overige, Vitamine C
Aangewezen bij Kraakbeenproblemen
Zonder suiker? not available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Meest gestelde vragen

over CH-Alpha Plus ampullen voordeelpakket

Beide producten bevatten collageen hydrolysaat en vitamine C. Daarnaast bevat CH-Alpha Plus® ook rozenbottelextract en selenium.

La baie d'égalntier est riche en vitamine C et a un effet anti-inflammatoire. Il permet donc de lutter contre les douleurs crées par les trubles articulaires.

Le Sélénium participe au maintien et à la croissance du tissus cartilagineux. Il soutien donc le cartilage afin qu'il reste de bonne qualité et permet de maintenir une bonne souplesse des articulations.

Het kraakbeen is belangrijk om onze gewrichten vlot te laten bewegen omdat het een glad oppervlak vormt dat voorkomt dat onze botten over elkaar schuren of knarsen. Kraakbeen werkt ook als schokdemper want het kan onder zwaar gewicht of bij zware inspanningen samengedrukt worden en na deze belasting herneemt het gewoon zijn oorspronkelijke vorm.

Open het chat venster

Heb je nog een andere vraag?

Ons team van experten staat voor je klaar.

Laatste reviews en ervaringen met CH-Alpha Plus ampullen voordeelpakket

Perfect middel, goede kwaliteit en zeer snelle levering, top!

Harry van Norel

Ik neem CH Alpha Plus al 7 jaar, en mijn ervaring is de laatste 6 jaar uitstekend - geen knieklachten meer. Met Viata kloppen prijs en prestatie.

Bernard Jean

Ik ben zeer tevreden over dit product. Ik kan het aanbevelen. Het is het beste voor mijn vinger- en polsgewrichten

Miroslav

Ik ben zeer tevreden. Ik gebruik dit regelmatig en het is nuttig voor mij.

Miroslav Bako

Beveel dit product aan iedereen aan die zich graag verplaatst :) (sport) is natuurlijk het beste voor de gewrichten maar ook goed voor de algehele gezondheid. Je vult veel beter, hebt een betere slaapkwaliteit en je hebt meer energie.

Roman

Neem CH Alpha Plus tot 2013, mijn gewrichtspijn in mijn rechterknie is niet meer aanwezig onder normale belasting! Ik heb het product in de tussentijd gestopt. Na vier weken doet het gewricht weer pijn. Het duurde ook zes weken tot het kniegewricht na inname van het product geen pijn meer deed. Toen het product voor het eerst werd ingenomen (2013), kon een vermindering van de pijn pas na vier weken worden opgemerkt! Mijn stiefnummer op de dag is tussen tienduizend en veertienduizend.

Alfred

Geweldig product! Ik ben zeer tevreden. Bestelling en levering is perfect en snel! Kan alleen maar aanraden

Magdalena Garneva

Een goede prijs en snelle levering

Espenschied

Geweldig, mijn vingers en mijn pols zijn nu goed.

Miroslav Bako

Ik ben erg tevreden en blij met CH Alpha plus. Ik beveel het product volledig aan. Veel sneller dan een fysiotherapie. Zeer snelle levering.

Jochem Homminga

Geweldig product! Ik koop het vaak, ik ben zeer tevreden. Bestelling en levering is perfect en snel! Kan alleen maar het beste aanbevelen

Vaida

Geweldig product! Ik koop het vaak, ik ben zeer tevreden. Bestelling en levering is perfect en snel! Kan alleen maar het beste aanbevelen

Vaida

1 jaar geleden kon ik bijna niet meer lopen door mijn acute pijn in mijn linkerknie. Sinds ik ongeveer 9 maanden geleden CH-Alpha plus heb genomen is de pijn bijna verdwenen en kan ik bijna zonder mank te lopen. Ik blijf CH-Alpha plus nemen. Ik kan het echt aanraden. Uitstekend! ☀️👍😁

Ernst Schuler

Ik controleerde mijn gewrichten met mijn arts, verbetering explodeerde!

Gordana Ninic

Topverkoper en service! Zeer snelle verzending en ook de prijs van de artikelen was zeer concurrerend!!

Yulian Nikolov

Het is OK en zeer nuttig

Miroslav Bako

Vroeger gebruikte ik ch Alpha en nu probeer ik ch Alpha plus, en de waarheid is dat het net zo effectief is, hoewel de smaak aangenamer is dan normaal.

Pedro

Ik gebruik het product al een goed half jaar. Mijn symptomen zijn een beetje verbeterd. Ik blijf het nemen en mijn moeder (80) neemt het ook. Zijn tevreden. De winkel is super. Snelle levering. Alles is in orde. Verpakkingen zouden ecologischer kunnen zijn.

Manuela

Zeer goed!

Bart

Het is mijn tweede bundel van 3 dozen, zoals ik al zei voordat grote product geen pijn na mijn voeten operatie, lopen en investeren in mijn gezondheid voor is te laat.if ik kan u 10 sterren ik zal, maar nu is slechts 5.keep gaan met het werk coz de levering is op tijd, punctueel als ik nodig heb en het product amazing.God Bless

Oli Beanie

Ik ben zeer tevreden met de producten die CH Alpha plus.i gebruikt voor meer dan twee jaar.i kan deze producten aanbevelen.levering is snelle prijs is super goedkoop bij viata-Shop.com

Tocani

Super product sinds maand pijnloos voor zowel het gewricht als de knie en de heup gewoonweg fantastisch

Inge

In tijden van plastic afvalvermijding is dit product een absolute NoGo ! De inhoud is oké.

jacobsen

Heel goed. Het houdt me goed in beweging en houdt de pijn weg.

Stefan Mashalov

Zeer goed product

MORAD BOUZIAN

Ik gebruik het product Ch Alpha plus al 2 jaar en mijn knieën worden steeds beter.

Gabriella Bonamore-Völckel

Het product is perfect in orde. Maar de verpakking is een ecologische ramp! Bedrukt plastic, 2 verschillende soorten plastic - plastic rietjes zijn milieuvriendelijker!

Dieter

CH Alpha plus ik gebruik bijna 2 jaar. 2 jaar ik neem geen andere medicatie alleen CH Alpha plus ik voel me erg goed. 2 jaar ik neem geen andere medicatie alleen CH Alpha plus ik voel me erg goed. vroeg ik heb genomen pijnlijke tabletten, maar ik heb andere problemen met de maag. sinds CH Alpha plus heb ik geen problemen meer kan ik sterk aanbevelen deze problemen 👍👍👍👍👍👍👍

Naser Tocani

Ik ben zeer tevreden met Viata-Shop.de👍👍👍👍

Naser Tocani

Ik ben zeer tevreden met dit product. De verzending is supersnel. Ik kan het je aanbevelen.

Naser Tocani

Goed product

Jose Antonio Pérez Pastora

Ik gebruik dit product al enkele maanden en mijn knieproblemen behoren tot het verleden. De prijs is onovertroffen. Zeer aan te bevelen.

Marion

Ik kan dit product aanbevelen Ik voel me weer super goed 👍👍👍👍👍👍👍👍. Zonder ch Alpha plus ik voel niet mijn leven

Naser Tocani

Neem CH Alpha plus gedurende 3 maanden op aanbeveling van bekend. Ik heb het gevoel dat mijn gewrichtspijn met 60-70% is afgenomen. Kijk hoe het is na nog eens drie maanden.

Robert

beginnende reuma ter hoogte van de kneukels in beide handen, zijn langzaam achtergebleven... voor artrose blijft het klimaat de grootste boosdoener helaas...

Bernard D.

Na ruim twee maanden zag ik een verbetering in de vinger- en polsgewrichten. (artrose). Ik neem al meer dan een half jaar elke dag een flacon. Persoonlijk ben ik zeer tevreden over de prijs/prestatieverhouding van de 3-pakketten.

Kießling Rainer

Ik neem CH Alpha Plus al enkele maanden in en voel me er zeer goed bij. Onlangs las ik een verslag in een tijdschrift dat dit product aanbeveelt voor gezamenlijke problemen. Daar ga ik mee akkoord.

Rita Schuster

Alles liep TOP, op elk gewenst moment weer graag, DANKEN! 1A*****

Willi

Ook ik en mijn fysiotherapeut hebben al na 2 weken een verbetering geregistreerd. Mijn knieën zijn alleen te verbeteren door prothesen, nu lijkt het alsof ik er nog wat tijd mee heb. Pijn is duidelijk verminderd.

Petra

Zonder ch alpha, kan ik me mijn leven zonder ch alfa niet voorstellen vanwege de pijn.

Sofia

Met dit product moet men hopen op een langetermijneffect. Het subjectief nemen van Alpha-Plus heeft echter geleid tot een verbetering van de levenskwaliteit. Distributie door Viata wordt sterk aanbevolen.

Hedda

Zeer goed voor artrose. Aan te bevelen. Bovendien is de prijs onovertroffen

Sandra

Heb minder last van mijn heupen en knieën. Ik zal het product zeker opnieuw gebruiken en raad het zeker aan.

Kata-Eliza

mijn vrouw en ik nemen alfa plus ampul bundel sinds februari en voelen een aanzienlijke vermindering van pijn in de schouder, knie en lendenwervelkolom. we kunnen het product sterk aanbevelen en zullen dit de komende weken blijven doen. we zijn meer dan tevreden met het hele proces van bestellen en verzenden!

Peter

Na een aanbeveling ben ik pas een week geleden begonnen met CH Alpha Plus. Ik ben bang dat ik het nog niet kan waarderen.

olga

Ik kan het product alleen maar aanbevelen omdat ik zeer hevige pijn in mijn knieën had, ik werd aangeraden CH Alpha Plus te gebruiken omdat ik het al lange tijd heb ingenomen en de pijn is als een weggeblazen pijn.

Andrea
* Vaste prijs incl. BTW die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek