02/793 09 34

Ma - Vr9u - 18u

Chat met ons

Cholixx Red 2.9 Capsules 120 stuks

Capsules 120 stuks
17,25 23,00
Op voorraad
17,25
-25% **
prijs apotheek: 23,00* Je bespaart: -5,75
Voedingssupplement op basis van rode gist rijst, artisjok extract en Q10 in de vorm van capsules, beheerst het cholesterolgehalte.
Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Cholesterol.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

1 capsule per dag 's avonds.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Per capsules: Rode Gist Rijst (2,9mg monacoline K), 50mg gestandaardiseerd extract van artisjok, 20mg co-enzym Q10.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Ixx pharma
Aflevervorm Capsules
Gamma Ixx Pharma Cholesterol
Type product Voedingssupplementen
Hart- en bloedvaten Cholesterol
Bevat Artisjok, Co-enzyme Q10, Rode gefermenteerde gist rijst
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Smaak Zonder smaak
Specifiek voor diabetici? not available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Meest gestelde vragen

over Cholixx Red 2.9

Cholixx Red 2.9 is de nieuwere versie van Cholixx Red. Omdat het actieve bestanddeel monacoline K vergelijkbare eigenschappen heeft met voorschriftplichtige cholesterolverlagers, heeft de overheid de wettelijke toegelaten dosis monacoline K verlaagt. De Cholixx Red 2.9 bevat daarom een lagere hoeveelheid monacoline K dan de Cholixx Red. Ook de hoeveelheid co-enzym Q10 is lager in de Cholixx Red 2.9 omdat deze bepaald wordt door de hoeveelheid monacoline K. Om toch een vergelijkbare werkzaamheid op het cholesterolgehalte te bekomen als dat van de Cholixx Red, is er aan de Cholixx Red 2.9 artisjokextract toegevoegd.

Voedingssupplementen en geneesmiddelen worden in ons lichaam afgebroken door onder andere leverenzymen. Daarom volstaat 1 dosis meestal niet om een blijvend effect te hebben. Sommige antibiotica ( macroliden) remmen de werking van zo'n leverenzym (nl. CYP3A4) af. Als gevolg daarvan, zullen voedingssupplementen en geneesmiddelen die door dit enzym afgebroken worden, minder snel afgebroken worden en dus een langer of heviger effect hebben. Ook rode gist rijst wordt door het CYP3A4-leverenzym afgebroken. 

De kans op ernstige bijwerkingen van rode gist rijst is groter bij mensen boven de 70 jaar. Daarnaast nemen mensen boven de 70 jaar vaak nog andere geneesmiddelen in, die kunnen interageren met rode gist rijst.

Daarom wordt het gebruik van rode gist rijst bij mensen ouder dan 70 jaar afgeraden. Neem contact op met je huisarts als je ouder bent dan 70 jaar en een te hoog cholesterolgehalte hebt.

Open het chat venster

Heb je nog een andere vraag?

Ons team van experten staat voor je klaar.

Laatste reviews en ervaringen met Cholixx Red 2.9

* Vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek