02/793 09 34

Ma - Vr9u - 19u

Momenteel niet bereikbaar
  • Home
  • Cogniton Focus 280mg LA Capsules 90 stuks

Cogniton Focus 280mg LA Capsules 90 stuks

1 reviews
Capsules 90 stuks
44,99 49,99
Op voorraad
44,99
-10% **
prijs apotheek: 49,99* Je bespaart: -5,00
Voedingssupplement op basis van fosfatidylserin, ginkgo biloba, zink en vitamine B12 in de vorm van capsules met verlengde werking. Ondersteunt het geheugen en de concentratie. Dankzij de hoge dosering en de verlengde werking is 1 inname per dag voldoende voor een optimale werking van het geheugen en een goede concentratie.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

De nieuwste versie van Cogniton focus bevat nog steeds Ginkgo biloba en Fosfatidylserine, maar deze worden veel beter opgenomen en hebben een langere werking dan vroeger dankzij de nieuwe “Ginkgosome” techniek. Dankzij de hoge dosis en de lange werking is 1 inname per dag voldoende. Cogniton focus 280mg LA bevat daarnaast ook zink en vitamine B12. Deze elementen zijn ook belangrijk voor goede werking van je hersenen. Vitamine B12 is bijvoorbeeld de vitamine van het centrale zenuwstelsel. Bij tekorten kan je verschillende symptomen hebben zoals onder andere vermoeidheid en verwardheid. Zink ondersteunt daarenboven de goede werking van je immuniteit. Het is de ideale bondgenoot om geheugenverlies of vergeetachtigheid te voorkomen en kan aan alle leeftijden worden aanbevolen.

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Geheugen, concentratie.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

1 capsule per dag 's morgens.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Cogniton
Aflevervorm Capsules
Type product Voedingssupplementen
Supplementen zenuwstelsel Concentratie, Geheugen verbeteren
Bevat Ginkgo Biloba, Overige, Vitamine B12
Leeftijdscategorie Voor studenten, Voor volwassenen
Tijdstip inname Dag
Specifiek voor diabetici? not available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Cogniton Focus 280mg LA

aan mijn vader gegeven, geheugenproblemen zitten in de familie... volgens hem werkt zijn geheugen nu vlotter! voordeel bij het kaarten!

Greet
* Vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek