02/793 09 34

Ma - Vr9u30 - 18u

Chat met ons

Toon alle thema's »

Collagen Derma voor een stevige en gladde huid

De eerste tekenen van huidveroudering worden zichtbaar vanaf de leeftijd van 25 jaar. Denk maar bijvoorbeeld aan de eerste fijne lijntjes en rimpels, maar je huid zal na verloop van tijd ook volume en dichtheid verliezen. Er zijn natuurlijk allerlei factoren die deze huidveroudering in de hand werken. Hoewel we over deze factoren niet altijd de controle hebben, kunnen we wel preventief optreden om het proces van huidveroudering te vertragen.

 

Inwendige en uitwendige factoren

Inwendige factoren die onze huidconditie beïnvloeden zijn leeftijd, een slechte doorbloeding en erfelijkheid. Deze drie zullen in grote mate bepalen hoe onze huid verandert. Voorbeelden van uitwendige factoren die huidveroudering zullen versnellen zijn: zonnestralen, roken en een slechte huidverzorging. Aangezien je over deze externe oorzaken wel enige controle hebt, kunnen enkele kleine aanpassingen al wonderen verrichten voor je huid. Besteed daarom voldoende aandacht aan een grondige huidverzorging en kies voor producten die aansluiten bij je huidtype. Ook wanneer je bij zonnig weer graag buiten vertoeft, is het belangrijk om je huid goed te beschermen. Gebruik dus een aangepaste zonnebescherming die je voldoende beschermt tegen de gevaren van de zon.

 

Door Collagen Derma in te nemen, zal je deze natuurlijke aanmaak van collageen bevorderen. Bijgevolg zal je huid opnieuw steviger en gladder aanvoelen.   

 

 

Collagen Derma

Naast deze algemene maatregelen zijn er natuurlijk ook voedingssupplementen die je huidconditie verbeteren. Zo is er het voedingssupplement Collagen Derma om je huid te verstevigen en te doen stralen. Collagen Derma heeft een unieke stick-vorm en is voorzien van een zachte sinaasappelsmaak. Collageen is een belangrijk eiwit in ons lichaam en vormt een hoofdbestanddeel van het bindweefsel van onze huid. Naarmate je ouder wordt, zal de hoeveelheid collageen afnemen waardoor je huid minder stevig wordt. Ook de reeds genoemde uitwendige factoren zullen ervoor zorgen dat de collageenvezels in onze huid beschadigd worden. Door Collagen Derma in te nemen, zal je deze natuurlijke aanmaak van collageen bevorderen. Bijgevolg zal je huid opnieuw steviger en gladder aanvoelen.   

Naast gehydrolyseerd collageen (van boviene oorsprong) bevat Collagen Derma ook vitamine E, vitamine C en mangaan. Deze formule zal onze huidcellen beschermen tegen oxidatieve stress en zal bijdragen tot een normale collageenaanmaak. Gebruik één stick per dag gedurende vier weken en los deze op in water. Voor een beter resultaat gebruik je dit voedingssupplement best gedurende een periode van minstens acht weken.