Colman Souverain Tabletten 500 stuks

40,05 45,00
Op voorraad
40,05
prijs apotheek: 45,00* Je bespaart: -4,95
Voedingssupplement voor duiven:- Voorbereiding en in conditie brengen van duiven voor het koppelen. - Jongen vanaf de 8ste dag: ontwikkeling van een stevig beendergestel. Stimuleert de eetlust en de spijsvertering.- Wedstrijden en herstel: levert energiereserve en kracht.- Rui: aanvulling voor het bekomen van sterke, goed gestructureerde en vollere pluimen.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Toepassing

Voorbereiding en in conditie brengen van duiven voor het koppelen.  Jongen vanaf de 8ste dag: ontwikkeling van een stevig beendergestel. Stimuleert de eetlust en de spijsvertering. Is essentieel voor een evenwichtige ontwikkeling van het zenuwstelsel, de hersenen en het oriëntatievermogen. Wedstrijden en herstel: levert energiereserve en kracht. Het stimuleert de hersenfuncties, de zenuwen en de spieren, het verhoogt de fysieke mogelijkheden van de duiven. Rui: aanvulling voor het bekomen van sterke, goed gstructureerde en vollere pluimen.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Dosering

1 pil 's morgens en 's avonds gedurende 7 dagen. Bij voorbereiding op een wedstrijd mag de dosis verdubbeld worden.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Vitamine B 1 1 mg, vitamine B 2 0,8 mg, vitamine B 6 0,8 mg, vitamine B 3 1 mg, vitamine B 12 1 µg, vitamine E 2,5 mg, sojalecithine 30 mg, gedroogd extract van rabarber 1 mg, gedroogd extract van Aloe 2 mg, gedroogd extract van cola 5 mg, gedroogd extract van gentiaan 10 mg, gedroogd extract van fenegriek 6 mg, essentiële olie van jenever 2 mg, essentiële olie van anijs 4 mg, was, sojaolie, gelatine, glycerine, titaanoxide, ijzeroxide pro capsula pilula una 300 mg.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Colman
Aflevervorm Tabletten
Type product Dieren
Type behandeling Behandelend
Verzorging of reiniging Verzorging
Type dier Vogel
Type dierenverzorging Voedingssupplementen
Keyword Eetlustbevorderend, Energie, Recuperatie verhogend

Laatste reviews en ervaringen met Colman Souverain

* Vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek