02/793 09 34

Ma - Vr9u - 17u30u
(woensdag tot 17u)

Momenteel niet bereikbaar

Compeed Patch anti-imperfection Discreet Patches 15 stuks

Patches 15 stuks
10,97 13,50
Op voorraad
10,97
-19% **
prijs apotheek: 13,50* Je bespaart: -2,53
Discrete patch voor het verbergen, beschermen en reinigen van kleine onzuiverheden op de huid, zoals puistjes en zwarte puntjes. Blijft tot 12u op zijn plaats en helpt om de huid te reinigen, voorkomt krabben en verbergt roodheid.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

- Reinigt en zuivert de poriën: het absorberend vermogen van de hydrocolloïdgel helpt om overtollig talg en vuil te verwijderen van het huidoppervlak.
- Vormt een beschermende barrière die het krabben en aanraken van de huid voorkomt. Dit helpt de ernst van de onzuiverheid te verminderen.
- Blijft tot 12u op zijn plaats: de hechting van de patch zorgt ervoor dat deze blijft zitten. Voor het beste resultaat, gebruik de patch doorheen de dag. 
- Discreet: verbergt onmiddellijk en discreet onzuiverheden, vermindert roodheid en vermindert sociale verlegenheid. Make-up mag aangebracht worden op de patch voor extra discretie. Zichtbare resultaten na het eerste gebruik. Gemakkelijk aan te brengen met de applicator.

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Puistje, zwarte puntjes.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

HOE DE PATCH AANBRENGEN?

1. Maak voor gebruik de huid schoon en droog en zorg dat de zone vrij is van crèmes en oliën.
2. Hou de producten vast bij de platte kant en scheur ze los van elkaar met behulp van de perforatie aan de zijkant. Let op dat je niet duwt op het blauwgroene cupje.
3. Houd de doorzichtige applicator vast bij de afgeronde rand.
4. Trek met beide handen voorzichtig de doorzichtige applicator van het groenblauwe cupje af. Je zal de ronde patch zien aan de bovenkant van de doorzichtige applicator. Zorg dat je de kleefzijde van de patch niet aanraakt.
5. Breng dit deel van de doorzichtige applicator aan op de onzuiverheid, en druk de patch voorzichtig aan zodat deze goed op de huid kleeft.
6. Verwijder nu voorzichtig de doorzichtige applicator en laat de patch op zijn plaats zitten.

Tijdens het gebruik kunnen witte vlekjes ontstaan in de patch. Dit komt doordat het hydrocolloïd zijn werking doet en overmatig talg absorbeert.

HOE DE PATCH VERWIJDEREN?

1. Verwijder de patch na maximum 24u.
2. Om de patch te verwijderen: trek hem niet omhoog, maar trek hem langzaam langs de huid los.
3. Gooi weg in de vuilnisbak.

Bij het verwijderen van de patch kan een lichte roodheid optreden - dit komt door de hoge kleefkracht van de patch wat een milde huidreactie kan veroorzaken. De roodheid zou pijnloos moeten zijn en zou binnen enkele minuten na verwijdering moeten verdwijnen.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Distillates (petroleum), heavy thermal cracked, polymd., hydrogenated; styrene/isoprene copolymer; cellulose gum; diethylhexyl adipate; methyltrimethoxysilane; pentaerythrityl tetra-di-t-butyl hydroxyhydrocinnamate; talc; bht.

Waarschuwingen Toon meer>> <<Toon minder

Bij wondgenezingsproblemen of bij een huidaandoening, gelieve vóór gebruik contact op te nemen met uw arts of apotheker. Product niet getest bij kinderen, zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven. Buiten het bereik van kinderen houden, risico op inslikken.

Niet gebruiken op een wond. Niet gebruiken op ontstoken onzuiverheden/puistjes. Niet hergebruiken en niet verplaatsen na het aanbrengen.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Compeed
Aflevervorm Patches
Type product Verzorgingsproduct
Gelaatsverzorging Aanvullend
Verzorging of reiniging Verzorging
Verzorging van Gelaat
Type probleem Lokale puist, Onzuiverheden, Zwarte puntjes
Huidtype Normale huid
Doelgroep Man, Vrouw
Geschikt voor gevoelige huid? available
Hydraterend? not available
Zonder parabenen? available
Zonder parfum? available

Laatste reviews en ervaringen met Compeed Patch anti-imperfection Discreet

* Vaste prijs incl. BTW die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek