02/793 09 34

Ma - Vr9u - 18u

Momenteel niet bereikbaar

Controchol Tabletten 90 stuks

7 reviews
28,44 31,95
Op voorraad
28,44
-11% **
prijs apotheek: 31,95* Je bespaart: -3,51
Voedingssupplement op basis van groene thee en rode gistrijst, in tabletvorm. Draagt bij aan een normaal cholesterolgehalte.
Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Cholesterolgehalte.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

1 tablet bij het avondeten.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Per tablet:• 200 mg extract van rode gist rijst (Monascus purpureus) gestandaardiseerd op 5%Monacoline K • 400 mg extract van groene theebladeren (Camellia sinensis (L.) Kuntze); 60% polyfenolen;40% catechines; 21% EGCG• Smeermiddel: geprecipiteerd colloïdaal silica – stearinezuur / Desintegratiemiddel: E460 /Bindmiddel: maïszetmeel – E1201 / Glansmiddel: E904 – E553b/ Vulstof: E464 / Kleurstof:E171 – E101.  

Waarschuwingen Toon meer>> <<Toon minder

Niet aanbevolen voor zwangere vrouwen of wanneer u borstvoeding geeft, noch bij personen onder de 18 jaar.Vraag altijd raad aan uw behandelend arts of apotheker voor u dit product gebruikt:- Indien u ouder bent dan 70jaar.- Bij het gelijktijdig gebruik van cholesterol verlagende geneesmiddelen of als u intolerant bent aan statines.- In geval van lever-, nier- of spierproblemen.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Neocare
Aflevervorm Tabletten
Type product Voedingssupplementen
Hart- en bloedvaten Cholesterol
Bevat Overige, Rode gefermenteerde gist rijst
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Smaak Zonder smaak
Keyword Cholesterol verlagend
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Controchol

Is voedingssupplement, maar helpt echt om het cholesterolgehalte te verlagen. Echt aan te bevelen als alternatief voor de conventionele geneeskunde.

Ulrike

Ik ben opgewonden! Na ongeveer 6 maanden is de HDL-waarde gestegen van 34 naar 42. LDL is onder de 200. Dan is het nog steeds positief dat ik direct antwoord heb gekregen op een e-mail aanvraag van Birgit. Bedankt

Roswitha Seiler

Ik ben opgewonden ! Na ongeveer 6 maanden is de HDL-waarde gestegen van 34 naar 42. LDL is onder de 200. Dan is het nog steeds positief dat ik direct antwoord heb gekregen op een e-mail aanvraag van Birgit. Bedankt

Roswitha Seiler

Na 60 dagen heb ik een verlaagd cholesterolgehalte met de ControChol. Had tot nu toe een pakje Stada. Nu, omdat er geen anderen meer zijn, kwam ik de NeoCare tegen en wil ik hem uitproberen. Helaas is de beschrijving in het Frans. Voor zover ik kon zien, zijn de ingrediënten dezelfde.

Roswitha Seiler

ik had last van gewrichtspijn door een te hoge cholesterol - na twee weken controchol in te nemen ( 1 x s'avonds na het eten) heb ik totaalteen last meer. Ik had niet gedacht om er zo gemakkelijk van af te raken.

Bernard S.

Dit is een natuurlijk product op basis van rode rijst die echt werkt om u cholestrolgehalte naar beneden te halen!

Ivan

goed product wel elke dag innemen

sonia
* Vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek