Conveen Prep doekjes 54 stuks

9 reviews
54 stuks
7,68 8,08
Op voorraad
7,68
-5% **
prijs apotheek: 8,08* Je bespaart: -0,40
Conveen Prep is een klein doekje gedrenkt in een product dat op de huid van de penis moet worden aangebracht alvorens het plaatsen van de condoomkatheter. Hierdoor wordt de kleefkracht van de condoomkatheter verhoogd. De huid kan ademen en wordt beschermd tegen irritatie ten gevolge van wrijving, kleefstof of urine.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Het gebruik van condoomkatheters kan in extreme omstandigheden zoals bijvoorbeeld in een vochtige omgeving, bij extreme warmte, bij het gebruik van bepaalde medicatie of tijdens intense fysieke activiteiten problematisch worden. Tijdens dergelijke omstandigheden wordt de huid te vochtig waardoor de kleefkracht van condoomkatheters vermindert. Conveen Prep is een klein doekje gedrenkt in een product dat op de huid van de penis moet worden aangebracht alvorens het plaatsen van de condoomkatheter. Hierdoor wordt de kleefkracht van de condoomkatheter verhoogd. De huid kan ademen en wordt beschermd tegen irritatie ten gevolge van wrijving, kleefstof of urine.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Isopropylalcohol, butylester van PVM/MA copolymeer, sucrose acetaat isobutyraat.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Conveen
Type product Incontinentie
Incontinentiemateriaal Accessoires
Doelgroep Man
Aangewezen bij Middelmatige incontinentie, Zware incontinentie
Keyword Beschermend, Hulpmiddel, Preventie
Maat Niet van toepassing

Laatste reviews en ervaringen met Conveen Prep doekjes

Uitstekend product. beschermd ook de huid, bij wondjes hersteld de huid ook sneller. condoom plakt ook beter, en makkelijker om de condoom eraf te halen.

Frank

Een heel goed en prima product werkt heel goed hierbij heb ik nog een tip voor Joke Kersen je moet voor je man een andere hebben je hebt er nu een met een gladde slang en die knikken er zijn zakken met een ribbelslang die knikken niet en zijn ook iets langer ik hoop dat ze dit leest en ik spreek uit ervaring

P Bakelaar

De pret doekjes zijn goed in gebruik met de condoom-catheter. Maar in bed werkt de condoom-catheter niet; mijn man draait zich steeds op zijn zij en dan komt er een knik in de slang en wordt alles nat; urine komt terug in de condoom waardoor hij los laat.

Joke Kerssens

Perfect product voor een heel aantrekkelijke prijs. De service van Viata is uitstekend.

G. Herman Esveld

Werkt tot op heden uitstekend.

Peter Vossen

Pre doekjes werk prima en laat geen sporen na het gebruik van ondoomkatheter en het condoom blijft op zijn plaats,

Gerard

Prep doekjes zijn heel goed ,condoomkatheter blijft stevig zitten. De prijs valt bij jullie heel erg mee. Ik heb er veel plezier aan. Groetjes jan.

Jan

Werkt goed.

Beano

De huidbeschermende film werkt goed, kan zelfs ook op beschadigde huid worden aangebracht. Verwijderen is makkelijker in combinatie met een vochtig doekje/washandje. Zeer aan te raden voor mensen die condoomkatheters of andere kleefstoffen op hun huid aan moeten brengen

Hub
* Vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek