02/793 09 34

Ma - Vr9u30 - 18u

Momenteel niet bereikbaar

Corega Mousse Fresh Cleanse Schuim 125ml

31 reviews
Schuim 125ml
5,14 6,59
Op voorraad
5,14
-23% **
prijs apotheek: 6,59* Je bespaart: -1,45
De Corega Fresh Cleanse Mousse is een anti-bacteriële reinigingsmousse die voor een micro-actieve reiniging van je gebitsprothese zorgt. De mousse reinigt ook de kleine plaatsjes waar de overige reinigingsproducten niet aan kunnen. Hierdoor krijg je een langdurig gevoel van een frisse mond.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Gewone tandpasta bevat abrasieve ingrediënten en is daarom niet aangewezen voor de reiniging van een kunstgebit. Een dergelijke tandpasta kan inderdaad uw tandprothese beschadigen door er krassen op te maken, wat er op zijn beurt voor zorgt dat bacteriën zich makkelijker aan het kunstgebit kunnen hechten. Corega Fresh Cleanse Mousse bevat geen abrasieve ingrediënten, zorgt voor een micro-actieve reiniging die 99,9 % van de bacteriën (die slechte adem veroorzaken) doodt en verwijdert plaque en hardnekkige vlekken.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Gebruik: Houd het kunstgebit goed vast; schud de fles; tweemaal volledig pompen op het gebit; kunstgebit 90 seconden borstelen; afspoelen met water. Raadgeving: deze behandeling dagelijks uitvoeren. Een flesje komt overeen met een 50-tal schoonmaakbeurten van het kunstgebit.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Corega
Aflevervorm Schuim
Type product Mond- en tandverzorging
Type kunstgebitproducten Reiniging
Verzorging van Mond en tanden
Keyword Was

Meest gestelde vragen

over Corega Mousse Fresh Cleanse

De zorg voor je gebitsprothese is net zo belangrijk als de zorg voor natuurlijke tanden. Gewone tandpasta die voor natuurlijke tanden gebruikt wordt, is niet geschikt voor gebitsprotheses omdat deze op het protheseoppervlak krassen kan veroorzaken. Gebitsprotheses moeten dagelijks gereinigd worden maar omdat ze anders dan natuurlijke tanden zijn, hebben ze gespecialiseerde methoden nodig zoals een reinigingsmiddel voor gebitsprotheses dat ontworpen is om bacteriën te doden en dat tandplak en de opbouw van vlekken effectief vermindert.

Indien als aangegeven gebruikt, zijn de Corega reinigers geschikt voor gebruik met tandheelkundige/orthodontische apparaten uit polymethylmethacrylaat-, roestvrij staal- en kobaltchroomlegeringen. Neem contact op met je tandarts voor specifiek advies omtrent je apparaat.

Corega reinigingsmiddelen worden voor dagelijks gebruik geadviseerd.

Open het chat venster

Heb je nog een andere vraag?

Ons team van experten staat voor je klaar.

Laatste reviews en ervaringen met Corega Mousse Fresh Cleanse

Zeer goed voor de spalk en laat een zeer aangename frisheid achter, de prijs is goed, het gaat een beetje voor de verzendkosten naar mijn mening een beetje hoog, maar het product is het waard.

Toñi

goed product en goedkoop

sonja

Ideaal om mijn stabilisatiespalk schoon te maken. Beste prijs op de markt. Snelle levering.

Javier

Onberispelijke service, ik zal bij u blijven kopen.

jacinto

Ik heb een geweldige ervaring gehad. De producten zijn zeer goed verpakt en in perfecte staat. Ik hou van de verfrissende smaak en het doet zijn werk. Met dank aan Viata voor de snelheid van levering en de zorgvuldige aandacht. Ik raad het ten zeerste aan.

Sandra Martinez Poveda

Ik hou van het schuim, het verlaat de mond met een grote frisheid, ik raad het aan, honderd procent 👍.

Juana María

Zeer goed product

Lemarie Monique LEMARIE.

Geweldig product. Ik zal de aankoop herhalen

Ana

Geweldige, uitstekende service en aandacht. Ik heb een bestelling geplaatst en ook al kwam het niet goed aan, de eerste werd briljant opgelost. Ze beantwoordden de e-mails en belden me toen ze het nodig vonden om me op de hoogte te houden van de bestelling. Omdat ze het eerste pakketje kwijt waren stuurden ze me een ander en gaven me ook een klein cadeautje ter compensatie. Toen ik aankwam om het tweede pakket op te halen, bleek dat het eerste er was. Ik heb het opgehaald omdat de vrouw in de winkel me vertelde dat ik het niet kon terugbrengen en Viata zei dat ze het aan mij zouden geven als compensatie voor de problemen die ze hadden veroorzaakt. Dus ik zou ze zeker terug kopen.

Arena

komt overeen met de beschrijving kwam snel en zeer goede kwaliteit prijs

jorge fernandez

Ik gebruik het om mijn prothese schoon te maken en het laat me heel schoon achter alsof het nieuw is...

Vicenta

Ik hou echt van dit product. Ik gebruik een ontladingsspalk en als ik hem schoonmaak laat hij een zeer goede smaak en vooral frisheid achter.

Margarita

Goed product en door viata snel geleverd

Rob

Ik gebruik dit product om de aligners (orthodontie) te reinigen en het werkt fantastisch, ze verven niet of worden mat, en het laat een frisse, zeer aangename smaak achter als je ze in je mond stopt.

SILVIA SEGARRA PEREZ

Fantastisch product, er is geen ander product zoals het in termen van frisheid en zuiverheid in uw prothese. Als je het probeert, zul je het altijd gebruiken

Oscar

Het is een zeer goed product. Ik gebruik het om de nachtspalken schoon te maken en het laat ze heel schoon achter. Ik beveel het aan.

Silvia Garcia Soler

Het is een zeer goed product. Ik gebruik het voor het schoonmaken van de spalken en het laat ze heel schoon achter. Ik beveel het aan.

Silvia Garcia Soler

Grote reiniging in een moment en laat frisheid in de prothese achter.

Toñi

Ben en zeer tevreden klant ! Besteld vanuit buitenland ,en enkele dagen later in de bus Dit is en zeer goed product ,vlug in gebruik en ook nog efficiënt ! Voor herhaling vatbaar

Rita

Het beste product voor het reinigen van kunstgebitten: gemakkelijk, comfortabel en met een aangename geur/smaak.

Victoria

zeer goed product en zeer comfortabel om dagelijks te gebruiken.

Carmen

Zeer verfrissend en laat de spalken met hun oorspronkelijke helderheid en kleur achter. Veel sneller en comfortabeler dan desinfecterende tabletten.

Mireia

Zeer goed product reinigt zeer goed de prothese wordt gebruikt door drie mensen in de familie voor vrij lange tijd. Maar in Spanje is er geen schuim meer. Ik ben dankbaar dat ik het via Viata heb kunnen kopen.

Maria Dolores

Zeer goed product. Ik gebruik het al meer dan twee jaar en ik moest het via VIATA kopen omdat de apotheken in Spanje het niet langer verkopen (alleen in tabletten en doekjes formaat -waarmee het laatste besmet is!!!!). Erg blij met de formaliteit van VIATA en de snelheid van levering. Ik zal het zeker herhalen!

MARIA LÓPEZ ALONSO

Ik gebruik het al een tijdje en ik ben erg blij, het is zeer comfortabel in gebruik en het laat de prothese zeer schoon achter, het is beter dan pillen en sneller.

Anabel

Ik ben tevreden over dit product, is mild voor mijn prothese en reinigt goed!

Carina Scheepers

Veel comfortabeler dan reinigingstabletten voor apparaten Ik hou van

Ana

Ik vind het makkelijker te gebruiken dan capsules.

miren

Product werkt goed. Een aangebroken verpakking kan we lekken tijdens een wintersportreis

Jan Willem

Goed product, het doet zijn werk perfect.

JOSE

Fantastisch produkt om mijn gebit schoon en fris te houden!

Marcel
* Vaste prijs incl. BTW die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek