02/793 09 34

Ma - Vr9u - 17u30u
(woensdag tot 17u)

Momenteel niet bereikbaar

Corega Pro Beugels & bitjes Bruistabletten 30 stuks

Bruistabletten 30 stuks
7,14 7,99
Op voorraad
7,14
-11% **
prijs apotheek: 7,99* Je bespaart: -0,85
Bruistabletten voor het dagelijks reinigen van uitneembare beugels en bitjes. Reinigt effectief zonder het materiaal aan te tasten, verwijdert vlekken en verkleuringen, doodt 99,9% van de bacteriën.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Een eenvoudige oplossing voor het onderhoud van beugels en bitjes. Gebruik Corega Pro Beugels & Bitjes Anti-Bacteriële Dagelijkse Reiniger om snel en gemakkelijk schoon te maken zonder te krassen. De tabletten zijn geschikt voor alle verwijderbare beugels en bitjes, zoals transparante beugels, draadbeugels, nachtbeugels en sportbitjes.

Chrystal Clear technology: Crystal Clear-technologie reinigt effectief zonder te krassen en maakt het onderhoud van de beugel of bitje heel gemakkelijk. De nieuwe Pro Beugels & Bitjes Anti-Bacteriële Reiniger is geschikt voor dagelijks gebruik.

Het schoon houden is een belangrijk onderdeel van een goede mondgezondheid. Gebruik Corega Pro Beugels & Bitjes elke dag in plaats van tandpasta. Uw beugel of bitje is schoon, fris en helder.

- Doodt 99,9% van de bacteriën

- Verwijdert vlekken en verkleuring

- Effectief en zacht voor de meeste soorten beugels en bitjes

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Reinigen van beugels en bitjes.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

1. Leg één Corega Beugels & Bitjes tablet in voldoende zeer warm (niet heet) water zodat uw beugel of bitje volledig bedekt is.
2. Laat 3-5 minuten werken. Voor het beste resultaat, borstel uw beugel of bitje voorzichtig met de reinigingsoplossing en een zachte tandenborstel. Gooi de resterende oplossing onmiddellijk na gebruik weg.
3. Spoel de beugel of bitje grondig af onder stromend water.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Sodium bicarbonate, citric acid, potassium caroate (potassium monopersulfate), sodium carbonate, sodium carbonate peroxide, TAED, sodium benzoate, PEG-180, sodium lauryl sulfate, VP/ VA copolymer, aroma, subtilisin, cellulose gum, sodium nitrite, CI 42090, CI 73015

Waarschuwingen Toon meer>> <<Toon minder

Tabletten of de oplossing niet in de mond nemen. De reinigingsoplossing niet drinken of als mondspoelmiddel gebruiken. Raak de mond of de ogen niet aan na gebruik van de tabletten of oplossing. Niet gebruiken als u gevoelig bent voor één van de bestanddelen. Buiten het bereik houden van personen die risico lopen op het onopzettelijk doorslikken van tablet of oplossing

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Corega
Aflevervorm Bruistabletten
Type product Mond- en tandverzorging
Type kunstgebitproducten Reiniging
Verzorging van Mond en tanden

Meest gestelde vragen

over Corega Pro Beugels & bitjes

De Corega kleefcrèmes zijn allemaal zinkvrij.

Open het chat venster

Heb je nog een andere vraag?

Ons team van experten staat voor je klaar.

Laatste reviews en ervaringen met Corega Pro Beugels & bitjes

* Vaste prijs incl. BTW die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek