Cran-fyt Tabletten 60 stuks

Natuurlijk voedingssupplement met veenbessenextract, goed voor de urinewegen , in de vorm van tabletten. Veenbessen hebben een zuiverende werking op het urinaire stelsel.

prijs apotheek: € 19,99
16,99
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Gratis levering bij bestelling 3 stuks
Bestel voor 19:00, morgen geleverd

1 tablet per dag met veel water innemen bij voorkeur na het ontbijt . Ook tijdens de dag veel drinken .
Ongewenste reacties bij gebruik van dit middel zijn niet bekend en ook niet te verwachten. Mocht u echter toch een ongewone reactie opmerken door het gebruik van dit middel, neem dan contact op met uw apotheker of arts.
- Cranberry Extract High Pac ( Vaccinium macrocarpon ) 500 mg per tablet.- Vulstoffen: calciumfosfaat, cellulose, gemodificeerd zetmeel, polydextrose.- Glansmiddelen: gehydrogeneerde olie, siliciumdioxide, shellac, gefractioneerde kokosnootolie.- Bindmiddel: hydroxypropylmethylcellulose.- 80 mg Vitamine C.
Merk Cran-Fyt
Aflevervorm Tabletten
Type product Voedingssupplementen
Urinaire ongemakken Urineweginfecties verminderen
Bevat Veenbes
Aangewezen bij Overige, Pijnlijk urineren

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
  Christine
  19/06/2016
  Blijf ik zeker nemen geen blaas problemen meer gehad !!Zeker een aanrader
  jacqueline
  19/02/2015
  gebruik dit produkt al vele maanden en heb geen blaasontsteking meer. dus geen antiotica meer maar een gezond natuurlijk produkt om dit te voorkomen!