02/793 09 34

Ma - Vr9u - 17u30

Momenteel niet bereikbaar

Creon 150mg Capsules 20 stuks

Capsules 20 stuks
8,96
Op voorraad
8,96
Dit geneesmiddel is aangewezen voor de behandeling van een slechte vertering die optreedt als de alvleesklier niet genoeg enzymen meer aanmaakt.
Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Onvoldoende werking van de alvleesklier, waardoor er te weinig spijsverteringsenzymen worden aangemaakt. 

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Slik de capsules in hun geheel door. Kauw de capsules niet en maak ze niet fijn. Als het moeilijk is de capsules door te slikken kan de capsule worden opengemaakt. De microkorrels kunnen worden toegevoegd aan een kleine hoeveelheid zacht, zuur voedsel of gemengd worden met een zure vloeistof. Zuur zacht voedsel kan bijvoorbeeld appelmoes of yoghurt zijn. Zure vloeistoffen kunnen appel-, sinaasappel- of ananassap zijn. Slik het mengsel meteen door zonder het fijn te maken of te kauwen en drink er wat water of sap bij. Mengen met niet zuur voedsel of vloeistof en het fijnmaken of kauwen van de microkorrels kan leiden tot irritatie in de mond of tot een veranderde werkzaamheid van Creon in het lichaam. Houd de Creon capsules of de inhoud niet in uw mond. Het mengsel mag niet bewaard worden.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

- De werkzame stof in dit middel is pancreatine, 150 mg per maagsapresistente capsule,overeenkomend met 10.000 eenheden lipase 8.000 eenheden amylase, en 600 eenheden proteasevolgens de Europese Farmacopee.- De andere stoffen in dit middel zijn:Capsule-inhoud (microkorrels): macrogol 4000.Coating: hypromelloseftalaat, dimeticon 1000, triethylcitraat en cetylalcohol.Capsule: ijzeroxide (E 172), titaniumdioxide (E 171), natriumlaurylsulfaat en gelatine.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Creon
Aflevervorm Capsules
Type product Geneesmiddel
Type maag- en darmstoornissen Spijsverteringsproblemen
Effect Vertering bevorderen
Spijsvertering stimuleren Op basis van enzymen
Keyword Betere vertering

Creon 150mg is een geneesmiddel. Geen langdurig gebruik zonder medisch advies. Lees aandachtig de bijsluiter. Bewaar dit geneesmiddel buiten het bereik van kinderen. Bewaar de bijsluiter, deze bevat belangrijke informatie voor jou. Vraag raad aan je arts of apotheker. Bij het optreden van bijwerkingen, raadpleeg je huisarts. Geneesmiddelen mogen niet teruggenomen worden.
Nota: bij homeopathische geneesmiddelen is niet altijd een bijsluiter beschikbaar.

Meest gestelde vragen

over Creon 150mg

Wanneer je meerdere weken minder dan 3x per week stoelgang maakt, kan je last hebben van obstipatie of verstopping. De stoelgang is dan harder doordat hij langer in de dikke darm aanwezig blijft. Verstopping kan veroorzaakt worden door je levensstijl, door geneesmiddelen die je neem of door een aandoening.

De volgende oorzaken kunnen aan de basis liggen van constipatie of verstopping:

  • een ongezonde levensstijl;
  • een aandoening (bv. diabetes, schildklierproblemen, depressie, tumor van de dikke darm);
  • geneesmiddelen (bv. ijzersupplementen, sommige verdovende pijnstillers, sommige antidepressiva, 

Open het chat venster

Heb je nog een andere vraag?

Ons team van experten staat voor je klaar.

* Vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek