02/793 09 34

Ma - Vr9u - 17u30u (woensdag tot 17u)

Chat met ons

Cressan Pure 480mg Capsules 90 stuks

11 reviews
Capsules 90 stuks
41,50 50,00
Op voorraad
41,50
-17% **
prijs apotheek: 50,00* Je bespaart: -8,50
Waterkers bevordert de spijsvertering.Uw uiterlijk fris en jeugdig houden kan met CressanPure, dankzij de aanwezige antioxidanten.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Toepassing

Waterkers bevat scherpsmakende zwavelhoudende stoffen: glucosinolaten. Dierproeven en celculturen hebben aangetoond  dat PEITC een rol kan spelen in de bescherming tegen diverse kankers. Onderzoekers van het Franse INRA-instituut kwamen tot het besluit dat enkel waterkers beide ontgiftende enzymesystemen van de lever beïnvloedt.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Dosering

2 à 3 capsules per dag.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

100 % biologische waterkers met de hoogste concentratie aan actieve stoffen. De samenstelling is niet duidelijk. Dus eet meer groenten en waterkers is zeker de boodschap. Waterkers bevat per 100 g: bètacaroteen 2016 mcg equivalent vitamine A 336 mcg, vitamine B1 0,13 mg, vitamine B6 0,18 mg, vitamine C 50 mg, vitamine E 1,17 mg, foliumzuur 36 mcg, vitamine K 252 mcg, Ca 136 mg, Iodium 16 mcg, ijzer 1,8 mg, magnesium 12 mg, mangaan 0,5 mg, fosfor 42 mg, kalium 184  mg, Zn 0,6 mg, luteïne 4614 mcg. Daarop voortbouwend kan men stellen dat men bij het nuttigen van 500 g waterkers (of 2-3 potjes) per dag vermoedelijk een dagelijks vitaminesupplement bekomt dat de bovenstaande ingrediënten bevat. Derhalve is dit een dure en weinig realistische bron van vitamines (echter zonder afbreuk te willen doen aan de detox-werking van de zwavelhoudende stoffen). Hoe dan ook, het is jammer dat de firma de PEITC niet standaardiseert en verheft tot eenheid van activiteit.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Cressana
Aflevervorm Capsules
Type product Fytotherapie
Type maag- en darmstoornissen Verstoorde darmflora
Type samenstellingen Aanvullend, Anti-age
Effect Darmwerking verbeteren
Bevat Overige
Doelgroep Man, Vrouw
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Smaak Zonder smaak
Werkzaam bestanddeel Ander
Keyword Antioxidant, Darmtransit
Zonder suiker? available

Meest gestelde vragen

over Cressan Pure 480mg

Wanneer je meerdere weken minder dan 3x per week stoelgang maakt, kan je last hebben van obstipatie of verstopping. De stoelgang is dan harder doordat hij langer in de dikke darm aanwezig blijft. Verstopping kan veroorzaakt worden door je levensstijl, door geneesmiddelen die je neem of door een aandoening.

De volgende oorzaken kunnen aan de basis liggen van constipatie of verstopping:

  • een ongezonde levensstijl;
  • een aandoening (bv. diabetes, schildklierproblemen, depressie, tumor van de dikke darm);
  • geneesmiddelen (bv. ijzersupplementen, sommige verdovende pijnstillers, sommige antidepressiva, 

Open het chat venster

Heb je nog een andere vraag?

Ons team van experten staat voor je klaar.

Laatste reviews en ervaringen met Cressan Pure 480mg

Op aanraden van een collega beginnen nemen. Heel goed product. Helpt om sneller te recupereren na chemokuur. Het is een groot verschil met of zonder cressan pure!

Sylvie

goede voeding in een capsule,voor natuurlijke vitamines binnen te krijgen.

Rudi Smit

Verschillende personen in onze familie gebruiken dit product sinds enige tijd en er zijn overduidelijk verbeteringen in hun medische situatie (multiple sclerose, parkinson-dementie, ...) die niet te ontkennen zijn. Ik kan bijgevolg niet anders dan dit product aan te prijzen. Cressana biedt een eenvoudige manier om waterkers in te nemen. Waterkers is de superfood van de superfoods. Dit product zou zelfs preventief genomen moeten worden, zelfs al van kindsbeen af (onder de vorm van pasta dan vb.), om klachten op latere leeftijd te voorkomen.

Lynn

pas begonnen, van andere personen gehoord die zeer tevreden waren!

Willy

Natuurlijk product waarvan je echt voelt dat het helpt !!

Leen

Gebruik het al 5jaar heel goed

Albert

Heel goed natuurlijk product, ideaal wanneer je erg verzwakt bent bij het krijgen van een behandeling.

Dirk

Goede prijs-kwaliteit

An

Een geweldig voedingssupplement vinden wij Cressana. Wij brachten een bezoekje aan de plaats Zwalm waar het product gemaakt wordt.Professor Poppe van de universiteit Gent gaf daar een voordracht over het product.Heel ons gezin gebruikt dit nu al zeker 5 jaar iedere dag. We kunnen dit niet missen, goed voor de darmen en geeft energie en vitaliteit.Super met 1 woord.

Rina

ben pas begonnen met die kuur, maar heb er vertrouwen in. Ik neem ook andere kruiden.. kan dus nog niit zeggen of cressan een invloed heeft, maar ik hoop het. ik zoek vooral oplossing(en) voor mijn probleem van polyneuropatie. heeft iemand daar ervaringen mee?

johan

Bij recent bloedonderzoek kreeg ik een zeer goede score over de waarden door het gebruik van Cressan Pure. Ik zou het aan iedereen aanbevelen.

Linda
* Vaste prijs incl. BTW die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek