9,4 / 10
 • Agnes uit Heppen schreef:
  Super handige site met uitgebreid aanbod tegen scherpe prijzen.
  De website is heel gebruiksvriendelijk, zet niet enkel aan tot kopen maar geeft ook degelijke achtergrondinformatie over allerlei thema's. Mijn bestelling werd zoals beloofd de volgende dag geleverd. Aangename verrassing was het handgeschreven welkomstkaartje erbij! Kortom: m'n kennismaking met Viata was heel positief, de site zit vanaf nu in m'n lijst van favorieten.
 • Ellen uit Oudenaarde schreef:
  Prima service!
  Correcte prijzen, de dag nadien al geleverd, prima service! Top! Heb hier al meerdere malen besteld en steeds in orde. Echt een aanrader!
 • Kathleen uit Oudegem schreef:
  Snelle levering, correcte prijs, super service!
  Mijn bestelling werd snel en correct geleverd. Er was echter 1 artikel bij waarbij de vervaldatum reeds volgende maand was. Ik deed hiervoor een mail. Nog geen half uur later kreeg ik al telefoon met de melding dat dit inderdaad niet kon en er werd mij beloofd dat er een nieuw artikel zou worden geleverd. Even later ontving ik een mail met een nieuwe track&trace-code. De volgende dag werd het vervangend artikel geleverd samen met een kleine, doch leuke attentie. Topservice dus, wat mij betreft!

Curanail 5% Nagellak Nagellak 2,5ml

Geneesmiddel op basis van amorolfine, voor de behandeling van schimmelnagels, in de vorm van een nagellak. Antimycoticum voor lokaal gebruik.

26,01
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Gratis levering bij bestelling 2 stuks
Bestel vandaag, overmorgen geleverd

 • Gratis levering vanaf 39 euro via Pickup afhaalpunten
 • Altijd korting op alle producten
 • Stel je vragen aan de apotheker
Curanail is aangewezen voor de behandeling van milde gevallen van distale en laterale subunguale onychomycose veroorzaakt door dermatofyten, gisten of schimmels bij volwassenen wanneer maximaal 2 nagels zijn aangetast. De matrix (lunula) van de nagel dient niet te zijn aangetast en minder dan 50% van de nagel dient te zijn aangetast.
Doodt schimmelnagels met een breed activiteitsspectrum en beschermt tegen infectieverspreiding binnen de nagel.
Breng Curanail 1 maal per week aan op de aangetaste nagels.
- vóór iedere applicatie is het noodzakelijk een verzorging van de nagels uit te voeren: verwijder alle resterende nagellak met een solvent en vijl de aangetaste delen van de nagel (vooral het oppervlak) zoveel mogelijk met één van de nagelvijlen bijgevoegd in de verpakking.  Opgelet: vijl niet tot de peri-unguale huid. Een voor de behandeling gebruikte vijl mag niet meer worden gebruikt voor verzorgen van gezonde nagels. Zorg ervoor dat niemand anders de vijlen gebruikt van uw verpakking.
- Vervolgens het nageloppervlak met één van de kompressen bijgevoegd in de verpakking reinigen en ontvetten. Houdt het kompres bij de hand voor het reinigen van de herbruikbare spatel.
- Neem de herbruikbare spatel uit de verpakking en dompel hem in het flesje.
- Breng vervolgens de nagellak met behulp van de herbruikbare spatel aan op het volledig oppervlak van de aangetaste nagel. Tussen elke applicatie is het belangrijk om de herbruikbare spatel goed te reinigen met het kompres bijgevoegd in de verpakking om besmetting van de nagellak te voorkomen. Veeg de spatel niet af aan de hals van het flesje.
- Indien er na het gebruik nagellak druppelt langs de buitenzijde van het flesje, dan is het belangrijk om de hals van het flesje te reinigen met het kompres dat in de verpakking zit om het contact van de nagellak en de huid of de behandelde nagels, het opdrogen en het moeilijk openen en sluiten van het flesje te vermijden.  Sluit het flesje goed af na gebruik. Werp het kompres weg, Opgelet, het kompres bevat een ontvlambaar product.
- Laat de behandelde nagels gedurende ongeveer 3 minuten drogen.  Herhaal alle bovenstaande stappen voor elke aangetaste nagel. 
Nagelafwijkingen (zoals nagelverkleuring, gebroken nagels, broze nagels) kunnen voorkomen.  Deze reacties kunnen ook gelinkt zijn aan de onychomycose zelf.  Immuunsysteem-aandoeningen: frequentie niet bekend: overgevoeligheid (systemische) allergische reactie. Huid- en onderhuid- aandoeningen: zelden, nagelafwijkingen, nagelverkleuring, onychoclasis (gebroken nagels), onychorrhexis ( broze nagels); zeer zelden: branderig gevoel van de huid; frequentie niet bekend: erytheem, pruritus, contact dermatitis, urticaria, blaren.
Actieve bestanddelen voor 100ml:
Amorolfine hydrochloride 50 mg/g

Amorolfine hydrochloride .............................................. ............................... 5,574 g

De overige bestanddelen zijn:

Methacrylzuur copolymeer (Eudragit RL100), triacetine, butylacetaat, ethylacetaat, ethanol.
Na elk gebruik van Curanail en nadat de nagels volledig droog zijn, is het belangrijk om uw handen te wassen. Bij het gebruik van organische oplosmiddelen (verfverdunners of terpentine) is het noodzakelijk om niet-doorlaatbare handschoenen te dragen om de laag Curanail op de nagels te beschermen. Zet de behandeling zonder onderbreking voort tot volledige regeneratie van de nagel en tot de aangetaste delen volledig genezen zijn.  De noodzakelijke behandelingsduur hangt hoofdzakelijk af van de graad en de lokalisatie van de infectie: ze duurt meestal 6 maanden voor de vingernagels en 9 tot 12 maanden voor de teennagels.
Merk Curanail
Aflevervorm Nagellak
Type product Geneesmiddel
Verzorging nagels Anti-schimmel, splijtende nagels
Verzorging van Nagels
Effect Anti-schimmel
Aangewezen bij Schimmelinfectie
Generisch middel? not available

Curanail 5% Nagellak is een geneesmiddel. Geen langdurig gebruik zonder medisch advies. Lees aandachtig de bijsluiter. Bewaar dit geneesmiddel buiten het bereik van kinderen. Bewaar de bijsluiter, deze bevat belangrijke informatie voor u. Vraag raad aan uw arts of apotheker. Bij het optreden van bijwerkingen, raadpleeg dan uw huisarts.