Curcu-Flam Forte Tabletten 120 stuks

3 reviews
62,55 69,50
62,55
-10% **
prijs apotheek: 69,50*
Op voorraad
Voedingssupplement op basis van kurkuma, voor gewrichten en kraakbeen. Het is aangewezen wanneer spieren en gewrichten bijzonder gestrest zijn (bijv. bij het beoefenen van een sport, langdurig staan, repetitieve bewegingen, etc.).
Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

1 tablet per dag.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Microkristallijne cellulose, dibasisch calciumfosfaat, magnesiumcarbonaat, beta-cyclodextrine, polysorbaat 80, hydroxypropylcellulose, vetzuren (mono- en diglyceriden), magnesiumstearaat, kurkuma longa-extract (genormaliseerd op 3,705 mg curcumine - actieve stof), titaandioxide, ascorbinezuur, kurkuma longa-extract (gestandaardiseerd op 0,857 mg kurkuma-actieve bestanddelen), stearinezuur, chinolinegeel, ijzeroxidegeel en rood.
1 Sterke kurkuma = 4 "standaard" kurkuma = 4,8 g kurkuma.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Curcu-Flam
Aflevervorm Tabletten
Type product Fytotherapie, Voedingssupplementen
Bevat Kurkuma
Aangewezen bij Artrose, Gewrichtspijn, Kraakbeenproblemen, Spierpijn
Keyword Gewrichtspijn, Ontsteking, Reumatische ontsteking, Soepele gewrichten, Spieren
Toedieningswijze Oraal
Zonder suiker? available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Curcu-Flam Forte

Ik heb dit product reeds eerder gebruikt gedurende 6 maanden. 2 maanden gestopt en voelde toch weer last . Ben nu terug begonnen sinds een 2tal weken met 2 /dag. En doet toch goed.

Luciana

Ik gebruik uitsluitend dit supplement al enkele jaren en het helpt mij wonderwel. Veel minder last van mijn klachten en heb het ook enkele van mijn vrienden aangeraden . Ook zij zijn fan. Is misschien niet het goedkoopste maar wel het beste. Koop steeds bij Viata , want heeft altijd de beste prijs.

Buekers Dirk

ik gebruik dit product reeds een 8-tal maanden. Ben heel tevreden met het resultaat. Werd mij de eerste keer door huisarts voorgeschreven. Blijf het gebruiken alhoewel ik het een eerder duur supplement vind!

nicole
* Vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek