02/793 09 34

Ma - Vr9u - 17u30u
(woensdag tot 17u)

Chat met ons

Curcu-Phar Forte Tabletten 60 stuks

11 reviews
Tabletten 60 stuks
35,96 39,95
Op voorraad
35,96
-10% **
prijs apotheek: 39,95* Je bespaart: -3,99
Voedingssupplement op basis van curcuma, voor de gewrichten en het kraakbeen. Uitstekend voedingssupplement voor jong en oud.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minderCurcu-Phar is een uitstekend voedingssupplement voor jong en oud. Aangewezen als spieren en gewrichten extra belast worden (o.a. door sporten, langdurig rechtstaan, repetitieve bewegingen ...).

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Sterke en soepele gewrichten.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

1 a 2 tabletten per dag.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Per tablet: 14,82 curcumine, 1,714mg tumeronen.

Waarschuwingen Toon meer>> <<Toon minder

Niet geschikt voor zwangere en vrouwen die borstvoeding geven, vanaf 18jaar.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Amophar
Aflevervorm Tabletten
Type product Voedingssupplementen
Bevat Kurkuma
Aangewezen bij Gewrichtspijn, Kraakbeenproblemen
Keyword Soepele gewrichten
Toedieningswijze Oraal
Zonder suiker? available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Curcu-Phar Forte

Ik neem curcuflam al enkele jaren en kan het aan iedereen aanbevelen. Bestel altijd bij viata want goedkoper vind je het nergens.

Dirk

Neem dit podukt (2 per dag) nu een 2 maanden en heb minder last van mijn artritis. Dus zeker eens uitproberen, wanneer je niet de reguliere zware ontstekingsremmers wilt gebruiken. Goed produkt dus!!!

Wies

Pijnlijke heup functioneert iets beter met minder pijn.

Ronny

2jaar geleden een triple artodese ondergaan (heel lange revalidatie), de pijn van voor de operatie is verplaatst naar een ander gedeelte vd voet & ik blijf bij het stappen pijn hebben, mijn huisarts heeft dit product aangeraden & het lijkt erop dat de pijn minder is

anja

Op aanraden van een collega bestelde ik Curcu-Flam als alternatief op de ontstekingsremmers die mijn arts voorschreef. Ik gebruik het dagelijks en heb de pijn (post operatief ivm knie trauma ) nu goed onder controle. Voelt beter dan dagelijks traditionele ontstekingsremmers te nemen die bijwerkingen geven

Isabel

Gebruik Curcu-Flam FORTE al jaren want ik heb stijfheid van mijn spieren. Het geeft geen gewenning aan het lichaam wat reguliere geneesmiddelen wel doen. Top aanbeveling !

Alice

Ik heb een hernia en geklemde zenuw en sinds ik Curcu-flam forte neem kan ik beter wandelen en bewegen .

Christiane H.

Na verschillende andere producten te hebben geprobeerd met circulatie bleek dit het veruit het best werkende product voor mij persoonlijk!

Niko

Al herhaaldelijk gebruikt wanneer o.a. er een ontsteking voelbaar wordt in de lumbale rug (wegens chronische hernia). En vrij snel resultaat zonder enige maagbelasting. Dat laatste is wel anders wanneer men medicatie zoals "diclofenac sodium" gebruikt als ontstekingsremmer.

Eddy R.

Pijn in de rechterlies, volgens de dokter versleten kraakbeen (2 jaar geleden). Alternatief is volgens dokter mee leren leven of nieuw heupgewricht, vandaar ben ik Curcu-Flam Forte beginnen gebruiken. Nu zo goed als geen last en pijn meer in mijn rechterheup, Topproduct!!

Ludo

Regelmatig pijn in schoudergewricht door artrose. Sinds ik Curcu-Flam gebruik, is dit sterk verminderd. Zeker het proberen waard.

Anita
* Vaste prijs incl. BTW die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek