(0)
Deel hier je ervaring met het product
9,4 / 10
 • Pol uit Gent schreef:
  snel en efficiënt
  's avonds besteld, de volgende dag aangekomen, sneller kan (en hoeft) niet!
 • Jacques uit Boortmeerbeek schreef:
  Correcte en vlugge service!!!
  Niets anders aan toe et voegen!
 • Tanja uit Oud-Turnhout schreef:
  Snelle service.
  Levering is toegekomen zoals afgesproken werd.

Cystifort Tabletten 30 stuks

Voedingssupplement die is aangewezen bij terugkerende blaasontstekingen. De regelmatige inname van Cystifort vermindert het plasongemak en verbetert zo de levenskwaliteit.

prijs apotheek: 13,00
11,70
 • Gratis levering vanaf 39 euro via Pickup afhaalpunten
 • Altijd korting op alle producten
 • Stel je vragen aan de apotheker
Toepassing

Recidiverende cystitis.

Eigenschappen

Veel personen en vooral vrouwen (ongeacht hun leeftijd) ondervinden regelmatig hinder ter hoogte van het urinestelsel. Waarom vrouwen daar een heel stuk gevoeliger voor zijn dan mannen, vindt zijn oorzaak in anatomische redenen. Een aantal bevorderende factoren kunnen daar een belangrijke rol in spelen: seksuele betrekkingen, het soort kledij dat men draagt … En ook al zijn het vooral vrouwen, ook mannen kunnen hinder ondervinden ter hoogte van het urinestelsel, vooral vanaf de leeftijd van 40 jaar. De oorzaak van dit alles is de E. Coli-bacterie. Cranberry (ook bekend onder de naam veenbes) is oorspronkelijk afkomstig uit Noord-Amerika en heeft een lichtrode tot donkerrode kleur. Deze bes bevat proanthocyanidinen en anthocyanen. Deze beide stoffen zijn in staat de aanhechting van de E. Coli bacterie aan de wanden van de urinewegen te verhinderen en geven dus een betere ondersteuning van de urinaire functie. Door regelmatig Cystifort ® in te nemen vermindert de frequentie van de urinaire ongemakken en krijgt men een betere ondersteuning van het urinestelsel, wat de levenskwaliteit van de betrokken vrouw of man duidelijk zal verbeteren. Cystifort ® bevat de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid aan proanthocyanidinen.
Dosering

1 tablet per dag.
Cranberry-extract (Vaccinium macrocarpon) 450 mg gestandaardiseerd op 36 mg proanthocyanidinen (PAC) type A,  hulpstoffen: tricalciumfosfaat, microkristallijn cellulose, siliciumdioxide, magnesiumstearaat. 0,92 mg PAC volgens de DMAC methode.
Merk Sanifort
Aflevervorm Tabletten
Type product Voedingssupplementen
Urinaire ongemakken Urineweginfecties verminderen
Bevat Cranberry
Aangewezen bij Urinaire ongemakken

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
  Er zijn nog geen ervaringen gedeeld. Deel uw ervaring nu en word de eerste!
9,4 / 10
 • Pol uit Gent schreef:
  snel en efficiënt
  's avonds besteld, de volgende dag aangekomen, sneller kan (en hoeft) niet!
 • Jacques uit Boortmeerbeek schreef:
  Correcte en vlugge service!!!
  Niets anders aan toe et voegen!
 • Tanja uit Oud-Turnhout schreef:
  Snelle service.
  Levering is toegekomen zoals afgesproken werd.