02/793 09 34

Ma - Vr9u - 19u

Chat met ons

Davitamon More energy Bruistabletten 20 stuks

Bruistabletten 20 stuks
12,40 14,09
Op voorraad
12,40
-12% **
prijs apotheek: 14,09* Je bespaart: -1,69
Voedingssupplement op basis van vitaminen, mineralen en ginseng in de vorm van bruistabletten met sinaasappelsmaak. Helpt voor de vermindering van vermoeidheid, draagt bij tot de ondersteuning van mentale prestaties en een goede concentratie.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Combinatie van 15 hoog gedoseerde vitamines en mineralen en ginseng. Helpt voor de vermindering van vermoeidheid en draagt bij tot de ondersteuning van mentale prestaties en concentratie. Het bevat geen lactose of gluten en heeft een sinaasappelsmaak. Voor volwassenen.

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Vermoeidheid, verminderde mentale prestaties en concentratie.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

1 tablet 's morgens oplossen in een glas water.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

 Zuurregelaar (citroenzuur, natriumwaterstofcarbonaat), Zoetstoffen (sorbitol, natriumcyclamaat, natriumsacharine), Vitamines (C (ascorbinezuur) 80mg, E (dl-α-tocoferylacetaat) 12mg, B3 (nicotinamide) 16mg, B5 (pantotheenzuur) 6mg, B6 (pyridoxinehydrochloride) 1,4mg,  B2 (riboflavine) 1,4mg, B1 (thiaminemononitraat) 1,1mg, Foliumzuur 200µg, Biotine 50µg, B12 (cyanocobalamine) 2,5µg, D (cholecalciferol) 5µg, A (retinylacetaat) 800µg, Aroma (bloedsinaasappel), Maltodextrine, Siberische ginsengextract (Eleutherococcus senticosus maxim.) 50mg, Mineralen (IJzer (ijzercitraat) 7mg, Zink (zinkcitraat) 5mg, Koper (kopersulfaat) 0,5mg, Kleurend voedingsmiddel (bietenwortelsap (Beta vulgaris L.), Kleurstof (riboflavine).

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Davitamon
Aflevervorm Bruistabletten
Type product Voedingssupplementen
Type samenstellingen Aanvullend, Vermoeidheid
Effect Geeft meer energie, Geestelijke prestatiebevorderend
Bevat Ginseng, IJzer, Koper, Vitaminecomplex, Zink
Doelgroep Man, Vrouw
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Smaak Sinaasappel
Specifiek voor diabetici? not available
Zonder suiker? not available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Meest gestelde vragen

over Davitamon More energy

Als je gezond en gevarieerd eet, krijg je voldoende vitaminen binnen om de werking in je lichaam optimaal te ondersteunen. Daarom is het belangrijk om eerst en vooral gezond en gevarieerd te eten. Heb je dan nog steeds een tekort aan bepaalde vitaminen, dan kan je een gericht supplement innemen.

Een overdosis vitaminen via de voeding komt niet vaak voor. Bij inname van een vitaminesupplement moet je wel opletten. Er bestaan 2 soorten vitaminen: wateroplosbare en vetoplosbare vitaminen. Wateroplosbare vitaminen worden via de urine uit je lichaam verwijderd waardoor ook hier een overdosis niet vaak voorkomt. Een teveel aan vetoplosbare vitaminen (vitamine A, D, E en K) daarentegen stapelt zich op in je lichaamsweefsels. Neem daarom enkel een vitaminesupplement indien je een tekort hebt aan vitaminen. Je huisarts kan een bloedafname uitvoeren om zo’n tekort op te sporen.

Open het chat venster

Heb je nog een andere vraag?

Ons team van experten staat voor je klaar.

Laatste reviews en ervaringen met Davitamon More energy

* Vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek