(0)
Deel hier je ervaring met het product
9,4 / 10
 • michel uit 9070 schreef:
  zeer goed
  Zeer goed
 • Sophia van Engelen uit Sandstrasse 18 schreef:
  Perfekte service
  Zondermeer aan te bevelen. Professionele bediening en stipt op tijd geleverd met post.nl Bemerking: Leveringen met dpd zijn sterk af te raden.
 • Henriëtte uit Antwerpen schreef:
  Snel
  Echt goed

D-Cure Calcium 500mg Kauwtabletten 168 stuks

Kauwtabletten om een tekort aan vitamine D en calcium aan te vullen.

33,00
Tijdelijk geen voorraad
product.view.content.addfavourite
 • Gratis levering mogelijk*
 • Altijd korting op alle producten
 • Stel je vragen aan de apotheker
- Ter aanvulling van calcium en vitamine D tekorten bij volwassen en ouderen
- In combinatie met behandelingen voor botontkalking, waar calcium en vitamine D waarden te laag zijn of wanneer er een hoog risico bestaat voor te lage waarden
Neem 1 tablet per dag, liefst na het avondeten. De tabletten mogen stukgebeten worden of je mag ze opzuigen, maar niet in z'n geheel doorslikken.
De werkzame stoffen in dit middel zijn: calcium en cholecalciferol (vitamine D3). Elke kauwtablet bevat 500 mg calcium (als calciumcarbonaat) en 25 microgram cholecalciferol (vitamine D3) overeenkomend met 1000 IE. De andere stoffen in dit middel zijn: DL-alfa-tocoferol (E307), triglyceriden, gemodificeerd zetmeel (E1450), sucrose, natriumascorbaat (E301), siliciumdioxide (E551), povidon K29/32, isomalt, sucralose, magnesiumstearaat, crospovidon en oranje aroma.
Wees extra voorzichtig met dit middel en raadpleeg uw arts of apotheker als u:- nierstenen of andere nierproblemen heeft of heeft gehad (uw arts moet uw behandelingnauwlettend controleren als uw nieren niet goed werken om ervoor te zorgen dat u niet te veel calcium in uw bloed krijgt)- als u langdurig bedlegerig bent (maanden) en als u lijdt aan botontkalking (osteoporose)omdat u mogelijk hoge calcium waarden heeft in uw bloed- eventuele andere geneesmiddelen inneemt die calcium of vitamine D bevatten (uw arts of apotheker kan u dit mededelen)- als u lijdt aan sarcoïdose, een zeldzame ziekte waarbij onverwacht ontstekingen ontstaan in lichaamsweefsels (uw arts kan u hier meer over vertellen)
Merk D-Cure
Aflevervorm Kauwtabletten
Type product Voedingssupplementen
Type samenstellingen Aanvullend
Bevat Calcium, Vitamine D
Doelgroep Man, Vrouw
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Smaak Sinaasappel
Keyword Botontkalking
Grote tabletten available
Grote verpakking available
Zonder suiker? not available

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
  Er zijn nog geen ervaringen gedeeld. Deel uw ervaring nu en word de eerste!
9,4 / 10
 • michel uit 9070 schreef:
  zeer goed
  Zeer goed
 • Sophia van Engelen uit Sandstrasse 18 schreef:
  Perfekte service
  Zondermeer aan te bevelen. Professionele bediening en stipt op tijd geleverd met post.nl Bemerking: Leveringen met dpd zijn sterk af te raden.
 • Henriëtte uit Antwerpen schreef:
  Snel
  Echt goed