02/793 09 34

Ma - Vr9u - 17u30u
(woensdag tot 17u)

Momenteel niet bereikbaar
27-10-2017 | Verzorging - lichaam, gelaat, huid

De nieuwigheden van Nuxe Bio-Beauté

Jammer genoeg lijdt onze huid buiten wel onder verschillende agressies, voornamelijk luchtvervuiling. Voor een zuivere, verzorgde en beschermde huid kunnen we nu dus grijpen naar het Bio-Beauté gamma van Nuxe: zij hebben een lijn op de markt gebracht die de huid in alle zachtheid reinigt, ontschminkt en op deze manier dus bevrijdt van de vervuiling. Kom erbij, we gaan het je laten ontdekken!

 

De producten zijn bio-gecertificeerd en bevatten tensio-actieve stoffen die van 100% natuurlijke oorsprong zijn. De belangrijkste actieve bestanddelen zijn het extract uit Moringazaden en het extract uit blanke rozijnen. De producten van Bio-Beauté zijn geparfumeerd met de onweerstaanbare geur van jasmijn en verschillende vruchten – 100% natuurlijk, uiteraard!

Het nieuwe anti-vervuilingsgamma bestaat uit vijf producten die je leven doorheen de dag gemakkelijker gaan maken:

L’Eau Micellaire Bio anti-pollution – een snelle oplossing

→ voor het gelaat en de ogen

Dit alles-in-1 product is zeer geschikt voor het snel maar efficiënt ontschminken van het gelaat (zelfs waterproof make-up!) en dus ideaal als we ’s avonds laat thuiskomen en enkel nog snel ons bed in willen kruipen. Het micellaire water is eigenlijk niet enkel geschikt voor het verwijderen van make-up, maar reinigt ook het gelaat en de ogen en verwijdert kleine vervuilingsdeeltjes (zoals sigarettenrook, bijvoorbeeld) en het overtollige talg. De huid is goed gehydrateerd en verzorgd; snel, en zonder naspoelen.

Aan te brengen op de droge huid met behulp van een wattenschijfje.

La Mousse Nettoyante Bio anti-pollution: aangename textuur zonder zeep

→ voor het gelaat

Deze reinigende mousse verwijdert ook de make-up. Dankzij zijn lichte textuur is de mousse geschikt voor de reiniging van het gelaat en verwijdert het in alle zachtheid onzuiverheden en dit volledig zonder zeep. Ze gaat de strijd ook aan tegen overtollig talg, vervuilende deeltjes en make-up restanten zonder de huid uit te drogen. In tegendeel zelfs, de huid voelt zachter aan en is gekalmeerd. Deze mousse is ook geschikt voor de gevoelige huid en de huid moet na het reinigen niet afgedroogd worden.

De mousse wordt best aangebracht op een vochtige huid en kan onder de douche gebruikt worden.

La Gelée d'Huiles Démaquillante Bio anti-pollution : een verkwikkende pauze voor de drukbezette dames

→ voor het gelaat en de ogen

Een drukbezette dag, stress, vervuiling, etc.? Deze comfortabele make-up remover laat je in alle zachtheid de make-up van het gelaat en van de ogen verwijderen. De gel-olie werkt in 3 fases en zuivert en verwijdert make-up in alle zachtheid, waardoor de huid nadien ook zachter aanvoelt: het wordt aangebracht in de vorm van een gel, als je dan de huid masseert wordt het getransformeerd tot een olie en bij het afspoelen is het een melkachtige substantie. Hierdoor worden alle make-up restanten, zelfs van waterproof make-up, en vervuilingsdeeltjes eenvoudig verwijderd.

Breng aan op een droge huid met behulp van de vingers en spoel af met lauw water.

Démaquillant Yeux Bio Bi-phase Waterproof : een comfortabele en versterkende make-up remover 

→ voor de ogen

Deze complete en deskundige verzorging is zeer geschikt voor het verwijderen van make-up en het reinigen van de ogen en de oogcontour. Tijdens het reinigen worden de wimpers versterkt en beschermd. Dankzij de tweefasige textuur (olie en water) kan make-up, zelfs waterproof make-up, heel eenvoudig verwijderd worden.

Schud het product goed zodat de twee delen zich kunnen mengen en breng dan aan met behulp van een wattenschijfje, van de binnenkant van het oog naar de buitenkant.

Gelée Exfoliante Bio anti-pollution : een reinigende verzorging voor een stralende teint 

→ voor het gelaat

11u ’s morgens: tekenen van vermoeidheid en een doffe teint? Dan heb je zonder twijfel nood aan een hernieuwde huid! Ook deze exfoliërende gel heeft een actieve textuur die tijdens het masseren verandert om zo de huid van alle kleine onzuiverheden te bevrijden en de huidkorrel te verfijnen. De gel reinigt in alle zachtheid, zorgt voor een stralende huid en beschermt de huid doorheen de dag tegen vervuiling.

Breng de gel 1 à 2 maal per week aan op een droge huid. Giet een nootje gel in de handpalm en verspreid over het gelaat (best de oogcontour vermijden). Eens de gel veranderd is in een olie, spoel je het gelaat af met lauw water.

Zo, nu heb je de perfecte routine om je huid deze zomer te beschermen tegen vervuiling en om in een oogwenk alle onzuiverheden en make-up te verwijderen. Zo kunnen zelfs de meest gevoelige huidtypes genieten van de zomer!

PS Raadpleeg de artikels als je meer te weten wil komen over acné of over de verschillende soorten make-up reinigingen.

Blog - Je gezondheid en welzijn eerst

Welkom op de Viata blog. Hier vind je alles aangaande je gezondheid en welzijn. Voor ons komt dat op de eerste plaats.

Recente artikels