02/793 09 34

Ma - Vr9u - 17u30

Chat met ons

Deba MSM Poeder 250g

Poeder 250g
24,55 27,90
Op voorraad
24,55
-12% **
prijs apotheek: 27,90* Je bespaart: -3,35
Voedingssupplement op basis van MSM, in de vorm van een poeder.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Eigenschappen

MSM of methylsulfonylmethaan is een organische, lichaamseigen zwavelverbinding. Ingenomen als een volkomen veilig voedingssupplement, heeft ze tal van gunstige effecten: MSM verlicht gevoelige spieren, gewrichten en pezen. MSM helpt ons weer vlot te bewegen door stijve en stramme spieren te ontspannen en te zorgen voor soepele gewrichten. Ze bevordert tevens het herstel na fysieke inspanningen. MSM ondersteunt het immuunsysteem. Ondermeer als men last heeft van pollen of de huisstofmijt of als men verkeerd reageert op voedingsmiddelen en chemische stoffen. MSM is algemeen gezondheidsbevorderend, zorgt voor meer energie en levenskracht. Ze bevordert namelijk de reinigende werking van de lever en ondersteunt de cellen bij het elimineren van afvalstoffen. MSM versterkt broze haren en nagels; is goed voor het bindweefsel van de huid en bevordert het herstellend vermogen van de huid. MSM ondersteunt het behoud van een normale zuurtegraad in de maag en bevordert een natuurlijke stoelgang.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

1 à 3 afgestreken maatschepjes per dag (= 6 à 18 gram), in water oplosssen, of mengen met de voeding, of zoals voorgeschreven.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Ingrediënten: methylsulfonylmethaan (kristallijn poeder). 

Bevat geen bewaarmiddelen, kunstmatige kleur- of smaakstoffen, gist, suiker, lactose, gluten, maïs, soja, zout, zetmeel, melk, tarwe. (Hypo-allergeen)

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Deba
Aflevervorm Poeder
Type product Voedingssupplementen
Bevat MSM
Aangewezen bij Gewrichtspijn
Toedieningswijze Oraal
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Deba MSM

* Vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek