02/793 09 34

Ma - Vr9u - 17u30u (woensdag tot 17u)

Momenteel niet bereikbaar

Dechra Porus one Poederstick 30 stuks

2 reviews
Poederstick 30 stuks
35,28 39,20
Op voorraad
35,28
-10% **
prijs apotheek: 39,20* Je bespaart: -3,92
Supplement voor katten, absorbeert uremische toxines (niertoxines) in de darm. Aangewezen voor katten met een verminderde nierfunctie.
Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Voeg de inhoud van een zakje van 500 mg toe aan natvoer en geef dit eenmaal daags aan uw kat. Als de kat alleen droog kattenvoer accepteert, meng Porus One dan met een kleine hoeveelheid vochtig eten.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Dechra
Aflevervorm Poederstick
Type product Dieren
Type dier Kat
Type dierenverzorging Voedingssupplementen
Supplement voor: Andere indicaties

Meest gestelde vragen

over Dechra Porus one

Het grote voordeel van Porus One is dat de werking ervan niet wordt beïnvloed door de soort voeding dat je kat krijgt. Je kan dit zowel met gewone voeding geven als met speciale dieetvoeding. Indien jouw kat bepaalde medicatie krijgt, moet je minimaal 2 uur na de inname hiervan de Porus One toedienen.

Dechra Porus One poedersticks zijn geschikt voor katers en kattinnen van alle leeftijden.

Uremische toxines zijn giftige afbraakproducten van de proteïnestofwisseling. Het kattenlichaam kan ze niet nuttig gebruiken en daarom moeten deze stoffen via de nieren worden afgescheiden. De nieren van gezonde katten scheiden aldoor deze toxines uit maar als de nieren minder goed werken (bijvoorbeeld bij oudere katten), dan blijven deze toxines in het kattenlichaam zitten. Dit kan op langere termijn schadelijke gevolgen hebben voor de nieren en andere organen.

Open het chat venster

Heb je nog een andere vraag?

Ons team van experten staat voor je klaar.

Laatste reviews en ervaringen met Dechra Porus one

Mijn kat is dus 3 jaar geleden gediagnosticeerd met een nierinsufficiëntie met 20% nierfunctie, ze krijgt dagelijks haar Porus one gemengd in een vloeibaar voer, omdat ze het niet accepteert met het voer, ik ben in de eerste plaats met de snelle service, de vriendelijkheid en de prettige omgang met Viata-shopapotheke helemaal tevreden, natuurlijk ook met het product en de prijs, want daar moet ik ook naar kijken, want de kosten bedragen enkele honderden euro's per maand op mijn kat, met vriendelijke groet een tevreden klant

Martha Friedl

Bij onze kater Fred werd begin 2019 nierfalen vastgesteld (fase 2). Sindsdien krijgt hij dieetvoer van Royal Canin renal en wordt dagelijks Porus One aan zijn natvoer toegevoegd. We zijn vier jaar verder en onze lieve vriend is nog steeds bij ons en voelt zich redelijk goed voor zijn leeftijd.

Josee
* Vaste prijs incl. BTW die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek