02/793 09 34

Ma - Vr9u - 17u30u (woensdag tot 17u)

Chat met ons

Decola Afa-Klamath Capsules 60 stuks

Capsules 60 stuks
33,84 37,60
Op voorraad
33,84
-10% **
prijs apotheek: 37,60* Je bespaart: -3,76
Voedingssupplement op basis van algen, in de vorm van tabletten. Werkt ontgiftend.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Toepassing

Als bron van vitamine B12 (o.m. bij vegetariërs) tijdens recuperatieperiodes, bij gebrek aan vitaliteit tijdens ontgiftingskuren (toxines, overbelasting van amalgaan, pesticiden ...) en om intellectuele en mentale vaardigheden te ondersteunen.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Dosering

2 x per dag 1 capsule gedurende 15 dagen, daarna 2 x per dag 2 capsulen. Steeds te nemen tijdens de maaltijd, tenzij anders geadviseerd. Afa Klamath kan aangewezen zijn in kuren, in combinatie met de draineurs of samen met de 40-daagse ontgiftingskuur.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Aphanizomenon Flos Aqua (400 mg): een zoetwateralg die al miljoenen jaren ongemuteerd voortleeft, behoort tot de groep van blauwgroene algen en vinden we terug in het Upper Klamath Lake, een vulkanisch meer op een hoogte van 1400 m in een natuurreservaat ten zuiden van Oregon.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Decola
Aflevervorm Capsules
Type product Voedingssupplementen
Type samenstellingen Aanvullend, Vegetariërs
Bevat Algen, Vitamine B12
Doelgroep Man, Vrouw
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Smaak Zonder smaak
Keyword Energie, Natuurlijk, Was
Zonder suiker? available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Meest gestelde vragen

over Decola Afa-Klamath

Als je gezond en gevarieerd eet, krijg je voldoende vitaminen binnen om de werking in je lichaam optimaal te ondersteunen. Daarom is het belangrijk om eerst en vooral gezond en gevarieerd te eten. Heb je dan nog steeds een tekort aan bepaalde vitaminen, dan kan je een gericht supplement innemen.

Een overdosis vitaminen via de voeding komt niet vaak voor. Bij inname van een vitaminesupplement moet je wel opletten. Er bestaan 2 soorten vitaminen: wateroplosbare en vetoplosbare vitaminen. Wateroplosbare vitaminen worden via de urine uit je lichaam verwijderd waardoor ook hier een overdosis niet vaak voorkomt. Een teveel aan vetoplosbare vitaminen (vitamine A, D, E en K) daarentegen stapelt zich op in je lichaamsweefsels. Neem daarom enkel een vitaminesupplement indien je een tekort hebt aan vitaminen. Je huisarts kan een bloedafname uitvoeren om zo’n tekort op te sporen.

Open het chat venster

Heb je nog een andere vraag?

Ons team van experten staat voor je klaar.

Laatste reviews en ervaringen met Decola Afa-Klamath

* Vaste prijs incl. BTW die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek