02/793 09 34

Ma - Vr9u - 19u

Momenteel niet bereikbaar

Decola Cerinax NF Capsules 90 stuks

Capsules 90 stuks
46,35 51,50
Op voorraad
46,35
-10% **
prijs apotheek: 51,50* Je bespaart: -5,15
Voedingssupplement op basis van een synergie van probiotica en prebiotica, in de vorm van vegetarische capsules. Het is aangewezen om de neuro-intestinale as te ondersteunen.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Er is een intieme link van wederzijdse communicatie tussen de hersenen en de darm. Aangezien chronische stress een directe impact heeft op onze darmen, reguleert de darmflora onze stemming, ons gedrag en onze psycho-emotionele gezondheid. Cerinax is een innovatief voedingssupplement dat microbiotische stammen bevat in combinatie met L-glutamine, Galacto-Oligo-Sacchariden en magnesium voor het behoud van het psycho-emotionele evenwicht.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Kinderen van 2 tot 8 jaar: 1 capsule per dag in de ochtend, op een lege maag. Volwassenen en kinderen ouder dan 8 jaar: 2 capsules per dag in de ochtend, op een lege maag.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Voor 2 vegetarische capsules; Probiotisch mengsel 140 mg (Bifidobacterium longumconc., Bifidobacterium infantis, Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus helveticus, Lactobacillus brevis, Lactobacillus plantarum), Galacto-oligo-sacchariden 300 mg, L-Glutamine 500 mg, magnesiumbisginaat 290 mg, bindmiddelen (gemicroniseerd rijstpoeder), plantaardige capsule.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Decola
Aflevervorm Capsules
Type product Voedingssupplementen
Supplementen zenuwstelsel Depressie, Emotioneel evenwicht
Type maag- en darmstoornissen Verstoorde darmflora
Effect Darmwerking verbeteren, Optimaliseert de darmflora
Bevat Magnesium, Overige
Leeftijdscategorie Vanaf 8 jaar
Tijdstip inname Dag
Werkzaam bestanddeel Probiotica
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Decola Cerinax NF

* Vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek