Dermassentiel Haar & nagels Capsules 90 stuks

Voedingssupplement met vitamines, mineralen, cystine, borago-olie en tarweolie, in de vorm van capsules. Voor een goede gezondheid van haar en nagels.

prijs apotheek: 34,10
30,69
Tijdelijk geen voorraad
f product.view.content.addfavourite
1 capsule per dag gedurende 90 dagen.
Huile de bourrache à 20% de GLA*, tunique : gélatine de poisson , L-cystine, humectant : glycérol, gluconate de zinc, levure enrichie au sélénium, eau purifiée, vitamine B3 (nicotinamide), concentré naturel de RRR-alpha tocophérols, huile de blé, vitamine B5 (calcium D panthothenate), anti-agglomérant : dioxyde de silicium, émulsifiant : lécithine de colza, vitamine B6 (chlohydrate de pyridoxine), colorant : oxyde de fer, vitamine B2 (riboflavine), vitamine B1 (mononitrate de thiamine), anti-agglomérant : silicate alumino-potassique, vitamine B9 (acide folique), vitamine B8 (biotine).*GLA : Acide Gamma-Linolénique
Merk Therascience
Aflevervorm Capsules
Type product Voedingssupplementen
Supplementen voor haar en nagels Betere kwaliteit haar en nagels
Bevat Cystine, Overige, Selenium, Zink

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
    Er zijn nog geen ervaringen gedeeld. Deel uw ervaring nu en word de eerste!