02/793 09 34

Ma - Vr9u - 17u30u (woensdag tot 17u)

Momenteel niet bereikbaar

Dermatix Silicone sheet clear 4x13cm Silicoon pleister 1 stuks

12 reviews
Silicoon pleister 1 stuks
21,66 22,34
Op voorraad
21,66
-4% **
prijs apotheek: 22,34* Je bespaart: -0,68
Siliconeplaat. Aangeraden ter preventie en vermindering van littekens.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Dermatix Silicone Sheet Clear zijn zelfklevende, transparante en flexibele pleisters die worden gebruikt om hypertrofisch en keloïd littekenweefsel te verminderen of te voorkomen. Gemaakt van silicone en PTFE (polytetrafluoroethyleen).   Ideaal voor gebruik op handen of het gelaat. Er kan make-up op aangebracht worden.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Kan hergebruikt worden. Wassen met water en een zachte zeep.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Dermatix
Aflevervorm Silicoon pleister
Type product Verbandmateriaal
Type verbanden Overige
Aangewezen bij Recente littekens
Keyword Behandelend, Litteken
Soort verband Silicoon
Zelfklevend? available
Niet inklevend? not available
Zonder parabenen? available
Zonder parfum? available

Laatste reviews en ervaringen met Dermatix Silicone sheet clear 4x13cm

Waardeloos product. Plakt slecht, na een dag valt de pleister gewoon van de huid af. Ipv de beloofde levensduur van 5 of 6 weken gaat de pleister maar 1-2 dagen mee. Belachelijk voor die prijs.

CM

Gebruik de pleister nu ruim een week. Is nu al aan de randen gekruld en dit gaat er niet uit. Blijft niet zitten, rolt op, mits je het helemaal af plakt met gewone pleisters. Kan nog niets over het resultaat zeggen, maar het geeft me weinig vertrouwen. Voel me echt bekocht.

Rita

Ik zie weinig verschil tot nu toe met de werking ( gebruik ong 2 weken ). Ook blijft het niet goed zitten, het rolt op, zit niet meer op zijn plek en nachts verlies je het in bed. Heb niet het idee dat als ik de pleisters was dat dit helpt, eerder dat ze nog minder goed plakken. Erg jammer voor de prijs van dit product. Ookal is die hier goedkoper dan Elders. Misschien de siliconen gel proberen.

Linde ter Haar

De pleister is na enige dagen al onbruikbaar en er is geen verschil met de gel! Het plakt niet meer en rolt op ; dat na enkele dagen : en je ziet helemaal geen verandering aan het litteken! Heb het nu 2 maanden in gebruik!

Jan

Erg goed product. Ik gebruik dit voor een diep litteken van een operatie in mijn keelgebied (adamsappel reductie). Na ongeveer 4 maal daags gebruik merk ik al een zichtbaar resultaat. Het litteken is zachter roze van kleur geworden. Het enige nadeel is dat het product in dit gebied vrij snel los raakt door de vele beweging van het strottenhoofd en wrijving van kleding of tijdens slapen. Dit is makkelijk te verhelpen door er een als extra een normale pleister overheen te plakken. Al met al een heel goed product, ben van plan het opnieuw te kopen.

Lorena

Goed product. Op deze site goedkoper dan elders. De huidkleurige variant blijft beter zitten dan de doorzichtige. Het product maakt het likteken bij mij (op schoudergewricht) soepeler, lichter en minder pijnlijk.

Jeanne-Konja

Mijn man gebruikt het voor een litteken op het voorhoofd, hij gebruikt dit enkel 's nachts, maar hij vindt dat het niet goed op zijn plaats blijft zitten. Je moet het echt nog vastplakken met een pleister, anders ben je het tijdens de nacht kwijt in bed.

Nele

Ik gebruik het voor een groot litteken in mijn aangezicht, na 3 maanden ziet het er al beter en gladder uit. Ik blijf het zeker nog een tijd gebruiken op advies van mijn plastisch chirurg.

Marita

Goed product tegen keloidvorming. Op deze site veel goedkoper dan andere sites, ben er erg blij mee

Iris

Goed product, gebruik het nu bijna twee weken en de littekens zien er al mooier uit, veelbelovend dus......

Thomas

Plakt goed, blijft best goed zitten bij spelend kind van 6 jaar. Goed schoon te maken. Ik weet alleen nu, na 5 dagen gebruik, nog niet of het ook werkt.

silke

Originele product, veel voordeliger dan elders, de volgende dag geleverd met een persoonlijk handgeschreven begeleidend schrijven. Ik was verbaasd!

Ruud
* Vaste prijs incl. BTW die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek