promo
 (1)
Deel hier je ervaring met het product
9,4 / 10
 • Claudia uit 9620 Zottegem schreef:
  Zeer goede prijs, snelle levering
  Zeer goede prijs en snelle levering
 • Maggy uit Londerzeel schreef:
  Altijd vlotte aflevering van de bestelling
  Zeer tevreden van de vlotte levering. Dikwijls een kleine attentie die andere producten leert kennen.
 • Chris uit Brugge schreef:
  Gewoon perfect!
  gemakkelijke website, directe verwerking, snelle levering

Detoxner PDS onderhoud Zakjes 15 stuks

Voedingssupplement op basis van 2QR complex in de vorm van sticks. Herstelt het evenwicht in de darmen en draagt bij tot een betere darmfunctie.

prijs apotheek: 19,95
10,97 -45%
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Bestel voor 19:00, morgen geleverd

DETOXNER PDS is gebaseerd op het gepatenteerde 2QR-complex, een biologisch actieve verbinding afkomstig uit planten. Een unieke eigenschap van het 2QR-complex is dat het in staat is schadelijke bacteriën selectief te neutraliseren. De prebiotische ingrediënten fungeren als ‘krachtvoer’ voor de nuttige bacteriën en ondersteunen daarmee de ontwikkeling en groei ervan. Daardoor hersteld DETOXNER PDS het evenwicht van de darmflora, en helpt het de darmen weer optimaal te functioneren.

DETOXNER PDS stimuleert ook de opname van waardevolle voedingsstoffen, dankzij een speciale combinatie van vezels (Psyllium en inuline) die de stoelgang en het vochtgehalte van uw ontlasting reguleren. Deze plantaardige vezels stimuleren ook de activiteit van de darmen en verbeteren de consistentie van de ontlasting.

Prikkelbare darm syndroom.
1 zakje om de andere dag.
Het poeder van de detoxner-mix bevat een hoogwaardig mengsel van 2QR-complex, fructo-oligosacchariden, psyllium en inuline.
Het 2QR-complex is gepatenteerd en bestaat uit natuurlijke polysacchariden (crosspolymeer van galactoarabinaan en polyglucuronzuur).

Niet gebruiken indien u overgevoelig bent voor een of meer van de bestanddelen, als u lactose-intolerant bent, als u last krijgt van plotselinge buikpijn, als u last krijgt van onduidelijke buikpijn of als er kans is op een darmperforatie, als u lijdt aan een acute inflammatoire darmziekte (zoals colitis ulcerosa of de ziekte van Crohn), als u last hebt van darmobstructie, als u een darmoperatie hebt gehad, als u een kind bent jonger dan 16 jaar.
Merk Detoxner
Aflevervorm Zakjes
Koopjes 45% korting
Type product Voedingssupplementen
Type maag- en darmstoornissen Prikkelbare darm syndroom
Effect Darmwerking verbeteren
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Werkzaam bestanddeel Overige

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
  Leonie
  13/04/2018
  Helpt meteen al na 1 zakje op de nuchtere maag. Na een paar dagen veel minder klachten. Dan stop ik weer en dan ben ik weer weken soms maanden van de klachten af.