02/793 09 34

Ma - Vr9u - 17u30u
(woensdag tot 17u)

Chat met ons

01-01-2014 | Sport en vitaliteit

Dexsil Sport & Spieren: Getest voor jou!

Geschreven door Natasha Spieren sport

Velen onder ons zijn graag actief in de weer, maar ons lichaam kan niet altijd mee. Een stramme spier, een pijnscheut... het zijn signalen die ons lichaam uitstuurt dat we onze spieren overbelasten. Lees hier de feedback die we kregen van onze testers.

Dexsil Sport & Spieren is een gel op basis van chondroïtine, organisch silicium en essentiële oliën. Het is een verwarmende balsem door de bestanddelen kamfer en menthol die diep inwerkt op vermoeide en pijnlijke spieren en gewrichten. Het kan ook verlichting bieden bij artrose. Je kan deze gel ook preventief aanbrengen.

Viata vroeg aan enkele kandidaten om deze gel uitvoerig te testen en we kregen enkele positieve reacties.

Je tilt iets op in een verkeerde houding of zit dagelijks in een ongunstige werkhouding. Hier ligt overbelasting op de loer. Dexsil Sport & Spieren kan in deze situaties verlichting brengen.

Zo gebruikte Elly Dexsil Sport & Spieren gel voor de stramme spieren in haar nek en schouders die vaak voor hoofdpijn zorgden. Suzy is zeer tevreden over ‘de intense warmte’ die Dexsil Sport & Spieren afgeeft en haar heup- en rugspieren opnieuw soepel maakt.

 

Elly: Ik heb Dexsil gebruikt voor mijn nek/schouder omdat ik vaak last heb van stijve spieren die hoofdpijn veroorzaken. Het fijne van dit product vind ik dat je voelt dat na het aanbrengen het heerlijk warm word maar niet overdreven gaat gloeien en branden in tegenstelling met andere middelen die ik weleens gebruikt heb. Ik ben zeer tevreden over dit product en raad het dan ook aan mensen aan.

Sporten zonder voorafgaand je spieren op te warmen of fanatiek sporten na lange inactiveit kan tot blessures leiden. Ook de actieve senioren onder ons krijgen wel eens wat sneller last van pijnlijke spieren en gewrichten na het sporten. Gebruik dan ook Dexsil Sport & Spieren voor en/of na de inspanning om je spieren op te warmen. Ronald is tevreden met dit product. Hij gebruikt het zowel voor als na het tennissen om zijn spieren soepel te houden. Veerle en haar man zijn actieve senioren en fervente wandelaars. Ook zij houden hun spieren soepel met Dexsil Sport & Spieren. Dries bereidt zich voor op zijn eerste marathon. Hij gebruikte Dexsil Sport & Spieren na het sporten en merkte dat zijn spieren meer ontspannen aanvoelden.

 

Veerle

Mijn man en ik zijn fervente wandelaars. Dit houdt ons fit en soepel. De dexsil sport-en spierengel is zeker een aanrader voor mensen zoals ons : seniors jong van geest en van hart, maar met een slijtagekwaaltje hier en daar.

Dries

Twintig weken geleden had ik nog nooit meer dan 20km gelopen, over 3 weken loop ik nu mijn eerste marathon. Wat begon als een weddenschap eindigde in een reeks van intensieve trainingen. Om mezelf goed voor te bereiden legde ik mezelf een trainingsschema op van 4x lopen/week. Na elke duurloop merk je wel dat je benen zich intensief hebben ingespand - hier heb ik telkens gebruik gemaakt van de Dexsil Gel. Deze gel is makkelijk uit te smeren en plakt niet. Ik heb ook de indruk dat mijn spieren zich meer ontspannen na het aanbrengen van de gel + het heeft een aangenaam gevoel. Ik zou de gel zeker aanraden aan mensen die veel gaan lopen, vooral bij langere afstanden kan dit wel handig zijn.

Dexsil Sport & Spieren werd getest en goedgekeurd. Heb jij ook last van pijnlijke spieren of gewrichten. Aarzel dan niet en probeer hem zelf eens uit!

Natasha

Blog - Je gezondheid en welzijn eerst

Welkom op de Viata blog. Hier vind je alles aangaande je gezondheid en welzijn. Voor ons komt dat op de eerste plaats.

Recente artikels