Beaphar Pro Dimethicon Line-On voor grote honden +30kg Pipet 3x4,5ml

Pipetjes voor grote honden op basis van dimethicon, die preventief gebruikt worden om teken, vlooien, luizen, mijten, en zandvliegen gedurende 1 maand weg te houden. De pipet wordt aangebracht op de nek en op de ruglijn van de hond, en wordt even uitgewreven. Het product is niet vettig, en het is 100% veilig voor dier en mens.1 pipet is voldoende voor een hond van 30kg. Weegt je hond meer, dan moet je meer product aanbrengen (2 pipetten gebruiken, of pipet+spray gebruiken).

€ 14,15 -12%
12,45
Beaphar Pro Dimethicon is de nieuwe generatie preventieve en behandelende producten tegen teken, vlooien, luizen, mijten, en zandvliegen bij honden en katten. Het zijn natuurlijke producten die gedurende 1 maand werkzaam blijven, en die veilig zijn voor kinderen. De Beaphar Pro Dimethicon-producten zijn op basis van dimethicon. De spray kan preventief en curatief gebruikt worden. De Line-On pipetjes zijn ontworpen om preventief parasieten weg te houden. Bij een verhoogd risico op parasieten (vb een boswandeling) mag de spray samen met de pipetjes gebruikt worden. Er is immers geen gevaar voor overdoseren, het gelijktijdige gebruik geeft enkel een betere bescherming.
Preventieve behandeling tegen teken, vlooien, luizen, mijten, zandvliegen.
Bij een verhoogd risico op parasieten : je combineert best de Beaphar Pro Dimethicon spray met de Beaphar Pro Dimethicon Line-On. 

Breng 1 x per maand de inhoud van een pipet aan op de nek en op de ruglijn van de hond, en wrijf dit uit. Het product is niet vet, het maakt de vacht zelfs zacht.
1 pipet is voldoende voor een hond van 30kg. Weegt je hond meer, dan moet je meer product aanbrengen. Je kan meer product aanbrengen door meer pipetten te gebruiken (vb hond van 60kg = 2 pipetten voor hond van 30kg; hond van 50kg = 1 pipet voor hond van 30kg + 1 pipet voor hond van 15-30kg). Je kan ook meer product aanbrengen door de Beaphar Pro Dimethicon Spray bij te spuiten.
Wanneer je je hond wast met een echte shampoo (dwz met detergent), dan wordt een deel van het actief bestanddeel (dimethicon) verwijderd. Daarom was je je hond best voor het aanbrengen van een nieuwe pipet. Of je kan de Dimethicon spray gebruiken na de wasbeurt om de hoeveelheid dimethicon ter hoogte van de vacht terug op te drijven. Zodat een goede preventieve werking tegen teken en vlooien verzekerd blijft.
Wanneer je in een piekperiode van teken en vlooien een boswandeling maakt met je hond : gebruik de Dimethicon spray nog eens extra voor de wandeling. Je kan niet overdoseren, enkel de bescherming verbeteren.
Het product mag ook gecombineerd worden met 'toxische' middelen.
Pipetjes op basis van dimethicon.
Merk Beaphar Pro
Aflevervorm Pipet
Type product Dieren
Type behandeling Preventief
Verzorging of reiniging Verzorging
Type dier Hond
Type dierenverzorging Vlooien, teken
Gedeelde ervaringen
    Er zijn nog geen ervaringen gedeeld. Deel uw ervaring nu en word de eerste!