Beaphar Pro Dimethicon Line-On voor katten Pipet 3x1ml

Pipetjes voor katten op basis van dimethicon, die preventief gebruikt worden om teken, vlooien, luizen, mijten, en zandvliegen gedurende 1 maand weg te houden. De pipet wordt aangebracht op de nek en op de ruglijn van de kat, en wordt even uitgewreven. Het product is niet vettig, en het is 100% veilig voor dier en mens.

€ 9,99 -12%
8,79
Beaphar Pro Dimethicon is de nieuwe generatie preventieve en behandelende producten tegen teken, vlooien, luizen, mijten, en zandvliegen bij honden en katten. Het zijn natuurlijke producten die gedurende 1 maand werkzaam blijven, en die veilig zijn voor kinderen. De Beaphar Pro Dimethicon-producten zijn op basis van dimethicon. De spray kan preventief en curatief gebruikt worden. De Line-On pipetjes zijn ontworpen om preventief parasieten weg te houden. Bij een verhoogd risico op parasieten (vb een boswandeling) mag de spray samen met de pipetjes gebruikt worden. Er is immers geen gevaar voor overdoseren, het gelijktijdige gebruik geeft enkel een betere bescherming.
Preventieve behandeling tegen teken, vlooien, luizen, mijten, zandvliegen.
Bij een verhoogd risico op parasieten : je combineert best de Beaphar Pro Dimethicon spray met de Beaphar Pro Dimethicon Line-On. 
Breng 1 x per maand de inhoud van een pipet aan op de nek en op de ruglijn van de kat, en wrijf dit uit. Het product is niet vet, het maakt de vacht zelfs zacht.
Wanneer je je kat wast met een echte shampoo (dwz met detergent), dan wordt een deel van het actief bestanddeel (dimethicon) verwijderd. Daarom was je je kat enkel best voor het aanbrengen van een nieuwe pipet. Of je kan de Dimethicon spray gebruiken na de wasbeurt om de hoeveelheid dimethicon ter hoogte van de vacht terug op te drijven. Zodat een goede preventieve werking tegen teken en vlooien verzekerd blijft.
In een piekperiode van teken en vlooien : gebruik de Dimethicon spray samen met de pipetjes. Je kan niet overdoseren, enkel de bescherming verbeteren.
Het product mag ook gecombineerd worden met 'toxische' middelen.
Pipetjes op basis van dimethicon.
Merk Beaphar Pro
Aflevervorm Pipet
Type product Dieren
Type behandeling Preventief
Verzorging of reiniging Verzorging
Type dier Kat
Type dierenverzorging Vlooien, teken
Gedeelde ervaringen
  08/02/2018
  Mijn kat is 17 jaar oud en wordt behandeld voor leukemie. Zware behandeling, mijn dierenarts raadde me aan om geen klassieke producten te gebruiken. Ik probeerde dit uit en sprak met mijn dierenarts, die me vertelde dat het een zeer goede keuze was.
  06/08/2017
  Moeilijk te evalueren product maar de liquide lijkt te werken voor mijn kat, betere resultaten dan bij de concurrentie.
  02/06/2017
  werk goed en geen allergische reacties zoals bij andere producten
  30/03/2017
  Ik gebruik hem voor de eerste keer dus het is wat moeilijk om al te beoordelen
  29/10/2016
  het is heel gemakkelijk open te doen en te doen op de nekjes van mijn katten. het riekt zelfs goed
  15/07/2016
  Qua prijs kwaliteit prima voor onze katten. Bij andere merken kreeg 1 van mijn katten allergische huidreacties. Bij deze niet. Dus ideaal voor mijn kat.