Kela Duodrops hond & kat Oogdruppels 10ml

Kunsttranen voor honden en katten.

prijs apotheek: € 15,76 -15%
13,40
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Bestel vandaag, overmorgen geleverd

Toepassing

Voor het vochtig houden van de ogen als de eigen traanproductie van het dier ontoereikend is. Ter bevochtiging van de ogen bij het niet sluiten van de oogleden gedurende algemene verdovingen. Als contactvloeistof bij gonioscopie. Reiniging van de ogen: voor het verwijderen van slaapjes en traanstrepen.
Dosering

Voor honden en katten: Voor het bevochtigen van de ogen: indien nodig 1 of meerdere druppels tot ieder uur 1 druppel. De algemene dosering bedraagt 2 tot 5 maal daags 1 druppel.   Bij narcose: enkele druppels. Reinigen: 1 of meerdere druppels.  Voorkomen van traanstrepen: 2-3 maal daags 1 of 2 druppels in het oog druppelen.  Verwijderen van traanstrepen: op een watje druppelen. Maak hiermee de omgeving rond het oog en de traanstrepen schoon. Als je de druppels regelmatig in het oog brengt, zullen de traanstrepen vanzelf verdwijnen.

Hoe bewaren

Na opening: 1 maand houdbaar.
Cellulosederivaat, polyvidon, boorzuur, borax, natrium chloride en conserveermiddel.
Merk Kela
Aflevervorm Oogdruppels
Type product Dieren
Type behandeling Behandelend
Verzorging of reiniging Verzorging
Type dier Hond, Kat
Type dierenverzorging Hygiëne
Gedeelde ervaringen
  Chris
  10/02/2018
  Tevreden! Handig flesje, druppels zijn gemakkelijk toe te dienen. Onze golden retriever neemt medicatie waar ze droge ogen kan van krijgen, de Kela Duodrops lijken goed te helpen, ze wrijft veel minder aan haar ogen.
  Connie
  12/12/2016
  Goed product voor een mooie prijs bij Viata. Ik gebruik de druppels 4 x daags om de ogen van onze Jack Russel vochtig te houden. Handig flesje wat goed afsluitbaar is.
  H. Pladdet
  11/08/2016
  Zeer goede service, snelle levering en een hele duidelijke website !!! En.....het aller belangrijkste in deze tijd, NIET DUUR !! Dit bedrijf is de goedkoopste van alle aanbieders !!!!!
  Wenke
  01/08/2016
  Snelle en verzorgde levering!