VMP hond & kat Tabletten 50 stuks

Voedingssupplement met vitaminen, mineralen en eiwitten, in de vorm van tabletten. Voorkomt tekorten aan vitaminen en mineralen bij honden en katten. Bijzonder aangewezen voor jonge honden in volle groei, voor dieren die verzwakt zijn door ziekte, na een chirurgische ingreep, voor drachtige of lacterende dieren en voor oudere dieren.

€ 20,23 -12%
17,80
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Gratis levering bij bestelling 3 stuks
Bestel voor 19:00, morgen geleverd

Toepassing

Voorkomt tekorten aan vitaminen en mineralen bij honden en katten. Bijzonder aangewezen: voor jonge honden in volle groei; voor dieren die verzwakt zijn door ziekte; na een chirurgische ingreep; voor drachtige of lacterende dieren; voor oudere dieren.
Dosering

Jonge honden: ½ à 1 tablet per dier en per dag. Volwassen honden: 1 à 2 tabletten per dier en per dag. Katten: ½ à 1 tablet per dier en per dag.
Uitgedrukt in %, mg of I.E./kg: ruw eiwit 30 %, calcium 5,4 %, fosfor 4,2 %, ijzer 6 g, magnesium 18 g, vitamine A 700.000 I.E., vitamine D 3 10.000 I.E., alfa-tocoferolacetaat 2,3 g, thiaminenitraat 500 mg, riboflavine 500 mg, pyridoxine HCl 250 mg, cyanocobalamine 0,5 mg, nicotinamide 2,5 g, biotine 12 mg, foliumzuur 25 mg.
Merk VMP
Aflevervorm Tabletten
Type product Dieren
Type dierenvoeding Voedingssupplement
Type dier Hond, Kat
Gedeelde ervaringen
    20/08/2017
    Een zeer goed product , ik ben enorm tevreden!
    14/04/2015
    Ik heb een aantal katten in huis die we al een hele tijd hadden , maar er zijn er enkele bijgekomen dat niet naar de zin was van de oudere katten . Met het gevolg van vele vechten en stres omdat ze hun eigen plaatsje bezet vonden . Na een beetje te googlen heb ik VMP gevonden en ook toegediend bij hun eten en in een korte tijd was alles weer normaal . Ook kregen mijn poezen een veel gezonder uitzicht daar hun pels nog veel meer glans kreeg en ook veel zachter werd . Heb maar met 1 poes moeilijk heden omdat zij wanneer ik VMP toevoeg ze haar eten laat staan , deze is dan ook zo weinig mogelijk bij de anderen samen . Ik kan dit produkt zeker aanbevelen bij mensen met jonge poesjes of hondjes , ze zullen veel gezonder en sterker opgroeien .