02/793 09 34

Ma - Vr9u - 17u30

Momenteel niet bereikbaar

Difrax Wide S-fles +0 maanden 310ml

2 reviews
310ml
10,39 13,49
Op voorraad
10,39
-23% **
prijs apotheek: 13,49* Je bespaart: -3,10
Deze fles met anti-koliek systeem voorkomt darmkrampjes en verzekert door de speciale S vorm een constante toestroom. Deze fles kan gebruikt worden vanaf de geboorte. Wordt geleverd met een brede zuigspeen. De kleur op de foto kan verschillen met het geleverd product.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Difrax
Type product Toebehoren baby
Type toebehoren baby Fles
Leeftijdscategorie Vanaf de geboorte
Volume 310ml
Keyword Zuigfles

Laatste reviews en ervaringen met Difrax Wide S-fles +0 maanden

De flessen zijn goed van houding voor te geven en ervoor te zorgen da de speen goed gevuld blijft met melk wat toch wel belangrijk is voor de krampen. ik geef 4 sterretjes omdat de flessen met speen met 1 gaatje geleverd wordt ... daarbij ik anti reflux pap geef kan de pap niet door het gaatje. Maar daarvoor had ik tutten van avent 1-2-3 en die passen ook in de difrax flessen waardoor ik geen nieuwe spenen heb moeten kopen.

sarah

Ik kocht de flessenwarmer difrax op uw site, ik bestelde een aantal flessen. helaas deze flessenwarmer gaat niet op het zwarte deel van de flessenwarmer zo onbruikbaar met.Ik nam echter contact op met de klantenservice van Difrax en ze stuurden me 2 flessen terug om de flessen die ik had gekocht te vervangen, omdat "Helaas hebben we een serie flessen die eigenlijk niet in het donker gaan".

vanessa
* Vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek