02/793 09 34

Ma - Vr9u - 17u30u (woensdag tot 17u)

Momenteel niet bereikbaar

Dormixx Blue Tabletten 40 stuks

Tabletten 40 stuks
17,33 22,50
Op voorraad
17,33
-23% **
prijs apotheek: 22,50* Je bespaart: -5,17
Voedingssupplement op basis van aswagandha, valeriaan, hop, melatonine, vitamines B1, B6, B9 en B12 in de vorm van tabletten, helpt bij het inslapen.
Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Inslaapproblemen.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

1 tablet, een uur voor het slapengaan. Maximum 2 tabletten, in 1 inname.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Shoden®, gepatenteerd extract van Withania somnifera (ashwagandha), 225mg extract van Valeriana officinalis à 0,8% valeriaanzuur, 50mg extract van Humulus lupus, 145µg melatonine, 10mg vitamine B1, 3mg vitamine B6 (pyridoxaal-5-fosfaat), 25µg vitamine B12 (methylcobalamine), 200µg foliumzuur.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Ixx pharma
Aflevervorm Tabletten
Gamma Ixx Pharma Natuurlijke rust
Type product Voedingssupplementen
Supplementen zenuwstelsel Hypnotica en sedativa
Bevat Ashwagandha, Hop, Melatonine, Valeriaan, Vitamine B1, Vitamine B12, Vitamine B6
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Tijdstip inname Nacht
Specifiek voor diabetici? not available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Meest gestelde vragen

over Dormixx Blue

Dormixx Tabletten zijn vervangen door Dormixx Blue Tabletten. Dormixx Blue bevat een aantal extra bestanddelen ten opzichte van Dormixx. Daardoor is Dormixx Blue een vollediger voedingssupplement dan Dormixx en is de dosering van valeriaan en hop verminderd. Dormixx Blu bevat, naast valeriaan en hop, het ashwaghanda extract, extra vitamines en melatonine. Dormixx Blue bevat geen titaniumoxide en heeft andere kleurstoffen in vergelijking met de gewone Dormixx. Indien je graag dezelfde hoeveelheid valeriaan en hop inneemt als voorheen, kan je 2 tabletten innemen. 2 tabletten per dag is de maximale hoeveelheid die je mag nemen van Dormixx Blue.

Als je tijdens je slaap meer dan 5x per uur langer dan 10 seconden geen of weinig lucht krijgt, spreekt men van slaapapneu. Mogelijke klachten bij slaapapneu zijn:

  • snurken
  • stemmingswisselingen
  • concentratieproblemen
  • vermoeidheid
Indien slaapapneu niet correct behandeld wordt, kan het onder andere leiden tot gewichtstoename, hoge bloeddruk, hartritmestoornissen en insulineresistentie. Contacteer je huisarts voor meer informatie.

Ashwaghandha kan leiden tot een versterking van de werking van je antidepressiva, daarom is het aangewezen dit altijd eerst bij je behandelende arts te bespreken

Open het chat venster

Heb je nog een andere vraag?

Ons team van experten staat voor je klaar.

Laatste reviews en ervaringen met Dormixx Blue

* Vaste prijs incl. BTW die van toepassing is in onze apotheek
** Online korting / Promotionele korting op de vaste prijs die van toepassing is in onze apotheek