Dr. Jacob's Re-Energetik Vloeibaar 500ml

Voedingssupplement op basis van aardpeerconcentraat, melkzuur en een synergie van 30 aromatische kruiden, in de vorm van een drinkoplossing. Het is aangewezen om de vernieuwing en groei van de darmflora te bevorderen, wat het darm- en spijsverteringscomfort verhoogt, waardoor ook een betere opname van voedingsstoffen in de voeding mogelijk wordt.

prijs apotheek: 36,50
31,03
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Gratis levering bij bestelling 2 stuks
Bestel voor 19:00, overmorgen geleverd

Heropbouw van de darmflora, ondersteuning van een gezonde darmfunctie.
Eerste week: 1 theelepel (5 ml) per dag, verdund in 300 ml water. Vanaf de tweede week: 2 theelepels (10 ml) per dag, verdund in 300 ml water. Opgelet: omdat het sterk geconcentreerd is, is het niet aan te raden om het puur te drinken.
Aardperenconcentraat (Helianthus tuberosus 48%), agavesiroop (striatra falcata 25,6%), dextroroterend melkzuur (10%), vers vlierbessensap (Sambucus nigra 8,2%), water (8%), natuurlijke smaak (
Tijdens de regeneratie van de flora kan tijdelijke winderigheid optreden of je kan een opgeblazen gevoel krijgen. Indien nodig, verlaag je de dosis en verhoog je deze langzaam weer.
Merk Dr. Jacob's
Aflevervorm Vloeibaar
Type product Voedingssupplementen
Type maag- en darmstoornissen Diarree, Krampen, Opgeblazen gevoel, Verstoorde darmflora, Constipatie
Effect Darmwerking verbeteren, Optimaliseert de darmflora, Vertering bevorderen
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Werkzaam bestanddeel Overige

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
    Er zijn nog geen ervaringen gedeeld. Deel uw ervaring nu en word de eerste!