02/793 09 34

Ma - Vr9u - 17u30u (woensdag tot 17u)

Chat met ons

18-11-2021 | Verzorging - lichaam, gelaat, huid

Het belang van ceramiden in een gezonde huid

Geschreven door M. droge huid huidverzorging

Amerikaanse consumenten die op zoek zijn naar doeltreffende huidverzorging, met een goede prijs-kwaliteit verhouding, kiezen voor Cerave. Terecht: het hydraterend topproduct van CeraVe is het meest voorgeschreven product door Amerikaanse dermatologen maar is ook een bestseller in de apotheken in de Verenigde Staten. CeraVe werd ontwikkeld door een panel van dermatologen die ervan overtuigd waren dat baanbrekende ontwikkelingen op het gebied van onderzoeken technologie konden bijdragen tot het creëren van een hydraterende crème die doeltreffender is met een betere textuur dan de bestaande crèmes.

“Uit vele onderzoeken is gebleken dat de droge huid het gevolg is van de afbraak van de natuurlijke huidbarrière. De traditionele vocht inbrengende bestanddelen zoals de humectanten –die water naar de huid trekken– en de emolliënten-die een olieachtige laag op de huid vormen en ervoor zorgen dat water niet uit de huid ontsnapt- kunnen doeltreffend zijn maar ze behandelen niet rechtstreeks de aangetaste huidbarrière. Het is deze aangetaste huidbarrière die in de eerste plaats een droge of geïrriteerde huid veroorzaakt . Om de beschermende huidbarrière te herstellen hebben we ceramiden nodig.”

CeraVe-onderzoekers hebben ontdekt dat een mengsel van humectanten, emolliënten en drie specifieke ceramiden (ceramide 1, ceramide 3 en ceramide 6-II, waarvan bekend is dat ze tekortschieten bij mensen met huidziektes zoals Eczeem, Psoriasis, maar ook een gewone droge huid) helpt om de huidbarrière te herstellen, de huid te hydrateren en te beschermen.


Hydraterende crème

De bestseller. Deze formule is geschikt voor een droge huid en zelfs de atopische huid. De rijke, vetvrije formule helpt de huidbarrière te herstellen en zorgt voor hydratatie gedurende de hele dag, dankzij de combinatie van ceramiden, hyaluronzuur, glycerine en MVE technologie. Deze crème is niet vet, de huid voelt zacht en aangenaam aan. Geschikt voor het lichaam en het gelaat. Volwassenen en kinderen.
 

Blog - Je gezondheid en welzijn eerst

Welkom op de Viata blog. Hier vind je alles aangaande je gezondheid en welzijn. Voor ons komt dat op de eerste plaats.

Recente artikels