02/793 09 34

Ma - Vr9u30 - 18u

Chat met ons

Toon alle thema's »

Droogshampoo

Droogshampoo: Proper haar zonder het met water te wassen!

Altijd weer datzelfde verhaal: je bent laat, je hebt weinig tijd of je hebt doodeenvoudig de moed niet om je haar te wassen, maar het is eigenlijk wel hoognodig... Als deze situatie jou bekend klinkt in de oren, dan is de kans groot dat je al over droogshampoo hebt gehoord of het zelfs al hebt gebruikt. Maar hé, als je het nog niet kent, dan durf ik er wel eens op gokken dat je niet meer zonder kan eens je de droogshampoo hebt geprobeerd.

Altijd veel haast en een drukke levensstijl? Jawel, dan kan de droogshampoo wel eens heel erg snel je beste vriend worden.

 

De droogshampoo is een ideale oplossing om je haren weer proper te maken in een handomdraai, en dit zelfs zonder dat je je haar moet wassen of zelfs nog maar moet natmaken. Net als de klassieke shampoos, zijn de droogshampoos beschikbaar voor alle type van haar en in veel verschillende merken. Je kan dus perfect van een gepersonaliseerde verzorging genieten, net zoals je dat doet met je gewone shampoo. De droogshampoo is ook geschikt om het haar op te frissen en te verlichten, denk maar aan wanneer je net bent gaan sporten, maar het nog geen tijd was om je haar te wassen.

Wist je trouwens dat het wordt gebruikt door talrijke beroemdheden en professionele kappers, met name in de wereld van modellenwerk en mode, om extra volume te geven en de kapsels te perfectioneren.

 

Zo is het merk ‘Klorane’, die trouwens oorspronkelijk aan de wieg zou hebben gestaan van de droogshampoo in 1971, het ‘ultieme wapen van studio’s en kappers om alle soorten van kapsels te realiseren’

 


Bovendien is het ook voor oudere mensen een grote hulp. Zij hebben een groot risico op vallen tijdens het douchen. Daarbij komt ook nog eens kijken dat het eens zo glad wordt bij het gebruik van shampoo in de douche. Of denk maar aan wanneer zij zich moeten uitstrekken om tot bij de shampoo te komen… Je hoort het al, zoveel risico’s die vermeden kunnen worden wanneer ze gemakkelijk zelf hun haar kunnen reinigen door gebruik te maken van de droogshampoo.

 

Maar nu, hoe gebruik ik de droogshampoo?

Elke shampoo is voorzien van zijn eigen gebruiksaanwijzing, maar het gebruik van de droogshampoo is en blijft gemakkelijk en snel:

  1. Goed schudden voor gebruik

  2. Lok per lok op 30 cm van de hoofdhuid verstuiven. Verdeel zo de droogshampoo op een uniforme manier met misschien speciale aandacht op de vettere zones.

  3. Laat het 2 min inwerken

  4. Het poeder uitborstelen of met een haardroger wegblazen en klaar!

Wauw, dit duurt werkelijk maar 3min!

PS de droogshampoo is trouwens ideaal voor bij festivals!

 

Wat zijn de voordelen van droogshampoo?

  • Je wint tijd want je haar is bliksemsnel gereinigd.

  • Je moet minder vaak je haar met water wassen (het wordt dus minder snel vettig).

  • Je kan het overal en onder alle omstandigheden gebruiken.

  • Voor zij die graag dat tikeltje meer volume in hun haar wensen is droogshampoo echt ideaal

  • Je kapsel houdt beter.

 

Ziezo, te weinig tijd? Dat is al geen uitvlucht meer!